Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no internet'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 4 results

  1. I just got my WIFI Pineapple (nano tactical) and would like to start testing it. I setup mine with a Mac, and everything seemed to work great while it was connected to the USB. However, when I disconnect it from the USB, install the battery pack, and the wifi dongle, I can connect to the Pineapple, but now there is no internet connection, but everything else seems to be working properly. Except I did notice that in the "Networking" tab, in the "WIFI Client Mode" it shows both the wlan1 and the wlan2. When I scan using wlan2, it says "No networks were found." Any help in this situation? Where to start? Did I miss a step?
  2. My WiFi pineapple won't connect to the internet when set up the way it's detailed in the windows 10 setup video. I've already looked at these threads: https://forums.hak5.org/topic/37142-questions-about-wp6sh/ https://forums.hak5.org/topic/37387-nano-refusing-to-connect-to-internet/ and downloaded wp6.sh, but when I try to execute it, it says permission denied. It originally downloaded to /root/, but when it wouldn't work I moved it to /bin/ and it still wouldn't work. In addition, when I try to get modules or bulletins on the pineapple it doesn't work. The only way I can get it to connect is by using client mode, which interferes with PineAP since it only lets me use wlan1. How can I get the USB ethernet function working?
  3. Hi All, I know this one seems to have been done to death on the forum but I am not sure what else to do. I have read all the posts that I can find on trying to get an internet connection on the BB. I have set, reset the different permutations with regards to RNDIS device, IPs, Drivers etc and get the same results. No internet. Ive tried on Windows 10, 8 and 7 and its the same. Ive tried deploying the payload to the different switches. Ive tried sharing the WiFi and Ethernet connections on the laptop. Okay, so I have updated the firmware to the latest. Storage and HID are fine. The payload is the simple ATTACKMODE RNDIS_ETHERNET. internet sharing is set on the laptop, IP address of BB is 172.16.64.1. IP address of windows side is 172.16.64.10 (have also tried 64). I have also tried disabling and enabling the lan devices as per some of the advice. I can Putty in both serial (arming mode) or SSL in on either the attack switches. When running ifconfig on the BB side, i get the expected 172.16.64.1 IP so all seems ok there. Ive set some LEDs to track the payload going through its motions but i get a red LED and no internet. Its the same for every configuration of the BB on all windows machines. This must be something so silly thats staring me in the face but for all the trees in the woods, i just cannot see it. Any help will be greatly appreciated.
  4. I have a pineapple nano tactical elite with the additional usb wifi adapter which becomes wlan2 and I use it for client mode to give to pineapple internet access. This works great on my home wifi however I am unable to get internet access when I try and connect to an open wifi hotspot mostly due to that access point having a web portal to accept the conditions or something. How do I go about accepting this so I can get online. When I use just my phone for example I am able to connect to the access point and open a web browser and enter the appropriate details. But how can this be accomplished using the pineapple so I can successfully use client mode?
×
×
  • Create New...