Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'need help'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 5 results

  1. I recently got the Anker PowerCore 20100 powerbank for my wifi pinapple nano. Im set up in this config: the power-bank has a output of 12watts per port and on the wifi pineapple documentation they ask for 9W including auxiliary stuff like extra antenna, phone tethering. However when using this my wifi pineapple randomly turns off and the power-bank lights go off as if it has stopped drawing power and my phone stops charging. Then it restarts and loops (i stopped it after 2 as it realized it can damage the wifi pineapple if im under-powering it). has anyone got any idea of what this
  2. For some reason my captive portal isnt working all it is doing it setting the hotspot to display as having no internet when it is. Ive factory reset and tryed again however no difference (all installed on internal storage and on latest firmware 2.7.0) Note: when i turn on captive portal my phone says connected with no internet access and there is none anymore and when i turn it off it works again EDIT: Feel like this isn't good for the record i got this less than 5 hours ago and followed all the instructions so im pretty sure ive not done anything that would do this
  3. Hello all, first post here on the forms... I am having an issue with my ufw rules on routing vpn traffic to/from my LAN. I followed the “OpenVPN from scratch” and changed the server.conf to allow LAN resource sharing over my tun0 connection. I included what I added in the server.conf file. If I disable the ufw service, I can successfully share my resources over my vpn connection. My issue is that, I lack the true ufw-fu... I have looked into the wild and found some iptables rules that look solid, but I do not yet have the experience to translate them into a usable ufw format... I want to learn
  4. Hi guys, Anyone know how I can get shell access in using any modern browsers (Chrome, IE, Firefox, etc. so that the browser doesn't bitch at me and say I need to upgrade to latest browser version) by browsing to a URL? I tried putting a malicious iframe on my evil portal and using these exploits: auxiliary/server/browser_autopwn, auxiliary/server/browser_autopwn2. I even tried downgrading to IE 8 then using the exploit: exploit/windows/browser/ms10_002_aurora. But so far I got nothing. :( No meterpreter sessions. This is for a presentation, by the way
  5. Help, I made this keylogger software in which I want to make a Rubber Ducky Keylogger automatic. Is there anyway for me to make the duck run the keylogger or just simplycan anyone give a keylogger payload P.S. I don't want the script to download some files and stuff just plain run
×
×
  • Create New...