Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mount'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 3 results

  1. Hallo!! This is my payload, just a python smb server thats points to the switch folder. PROBLEM: it creates the share, but i cant access the files, because the /root/udisk is not mounted. If i boot the bunny in RNDIS, goto the console and do "udisk mount" i can access the files, but I cant mount udisk from inside a payload Any ideas? Is there anything I'm missing. Thx, and keep on developing!! :) #!/bin/bash LED SETUP GET SWITCH_POSITION SWITCHDIR=/root/udisk/payloads/$SWITCH_POSITION LOOTDIR=$SWITCHDIR/loot LED STAGE1 ATTACKMODE RNDIS_ETHERNET udisk mount python /tools/impacket/examples/smbserver.py e $SWITCHDIR & LED FINISH
  2. Just got my nano finally and got a nice SD card which formatted from the nano interface.When I try to install any of the modules I get no "install to SD" option.Tried to factory reset and done the same thing several times but I never seem to get the option. Any help would be appreciated ok this is crazy.As soon as I stopped typing this I tried once again to install a module and I got the SD option
  3. Hello, Sebkinne! I am a technical beginner from China (my English is not good, so use the translation software, if some statements are not smooth, please forgive me!), My friends help me from abroad to bring back a team your research and development equipment. I would like to ask you about SD cark! I would like to SD cark mounted on the equipment, the system uses SD cark capacity! Hopefully you can tell me how to configure "config 'global'" and "config 'mount'" and "config 'swap'". SD cark has been partitioned into ext4 and swap format. Currently I use the nano1.13 Thanks again Sebkinne to provide us with such a good device!
×
×
  • Create New...