Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mark iii'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. I got an alfa ap51 from a friend and for some dumb reason i hit the reset button on the bottom when i couldn't get in and now the web ui will not load. The LEDs for power and ethernet come on but not wifi (even though it is broadcasting the pineapple ssid) I can SSH to it over ethernet and wifi but can't get much further then that. I've followed Mr.Protocol's guide on how to flash the fw a few times to re-load the firmware with AP51 Flash GUI versions 1.0-42 & 1.0-42111 it get's to the point where the tool says my ip is 192.168.0.0 (even though it's 172.16.42.42) and the tool just sits there, I let it run over night for ~ 8 hours twice, one time each on 2 different computers. I downloaded the MK3 fw from Mr-Protocol dropbox link and from Sebkinne's forum post for 2.1.2. I tried to load an earlier version to see if that worked, no dice. Any advice is appreciated thx
×
×
  • Create New...