Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mark 5'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 9 results

  1. Hello Guys, The following thing has bothered me for some days now and I'm wondering if I do something wrong or if its normal for everybody. Few days ago I bought the Pineapple Mark V and I really like it, I have to learn much more about it but it's a beginning. Something bugs me: Everytime I take off the power off my Mark V I have to wait 5 minutes to start it up (fair enough) but also create a new password & a new monitor side SSD. Is this normal, do I have to same something on the SD card or do something with the Mode Selections Switches? Every comment with information about it will be appreciated, thank you in advance. Robbert Europe
  2. Hi, I was wondering if anyone has any projects using the HDK, that they are willing to share? Failing that, do you own a HDK? What are you doing with it? Personally, I am working on motorized antennas for the HDK and looking to add it to the documentation on the wiki. Thanks,
  3. Hi all, I'm a newbie to the pineapple and the community - from what I've heard and read it's an awesome device! I've had a look around the forums and couldn't quite find the right answer, unless I totally missed a thread. So I took delivery of the Mark 5 a couple of days ago and went through the instructions in the manual for connection setup in Windows. The first issue was that once I had set the password it stayed on the screen where it says "password successfully set" and didn't seem to restart and bring up the continue button to click and then log on. After a few tries of this I switched off and rebooted. I'm at the stage now where I can navigate to 172.16.42.1:1471 and get the page with username and password - username is down as "root" (I'm assuming that once one logs in it'll allow you to create another account) but when I enter my password it doesnt accept it - I just get the "incorrect username/password" message. The lights on the device at this stage are steady green, blue and amber and all dip switches are in the up position - that's how they out of the box. I hope someone can help or point me in the right direction. Thank you, Z
  4. hey guys So i was using the wifi pineapple great and there's no problem work fine with everything i turned it off and back to it after like 6 or 5 hours and i couldn't start the wlan1 once i start it and it's marked i refresh and it's not marked i really don't know where is the problem from ? is it from the antenna or the port it's self and when i click refresh and btw.. i'm using this AC power did i burn up the pineapple :(? http://i.imgur.com/ThuKK4u.jpg and i did Factory Reset Pineapple nothing happen and i will try to upload the factory.bin (recovery web interface) but not sure that will help this is the full interface http://i.imgur.com/tDKLLDn.jpg and thank you
  5. Hey guys! The WiFi Pineapple Mark 5 API Docs are now here.
  6. im trying to mess with SMSer but when I install it i get the message "You have unmet dependencies! A USB flash drive is needed!" Is there any special way I need to install an USB drive?
  7. Everything was working perfectly until I tried updating the firmware via the web interface. After telling me the update was succesful, it now just has a blinking blue light. I left if alone for 6hrs and nothing has changed. I followed the unbricking instructions and I'm still experienceing the same issue please advise.
  8. Hi, I'm new and I'm just really experimenting with the whole pineapple thing. I don't really want to use a 3g/4g dongle and would prefer to shutoff the router function of of the wired lan port. I've replaced the firmware of an old router with ddwrt and setup a vpn. Currently this router is setup to access the guest network of my wireless router and maybe in the future I'll set it up to access any free access point that it finds in the wild. I want full access to both radios to experiment with more complex attacks, hence all this work. I just really want to take an ethernet cable from the pineapple and plug it into my router. So in a nutshell I just want the pineapple to shutup and take the whatever ip address the router gives it. I'm sure the commands to do this are pretty simple but I'm not that familiar with how this thing works.
  9. My Pineapple Mk5 has been working flawlessly since I got it a week or so ago, until today. I have used my pineapple tethered to my android phone before without any problems. I was using it like this again today for about 15 minutes or maybe longer without a hitch when suddenly I lost connection to my phone. I checked my phone and it showed no device was connected. Shortly after this I unplugged my android phone and it gave me a message that stated, "Charging paused, voltage too high." It continued to do this without being plugged in until I left the battery out for 10+ minutes. I tried tethering to another phone and it said no device was connected. I have tried tethering several times since then and no phone will show a connected device. I have rebooted, reset, and reflashed the pineapple without any change. Also, I always get that strange charging message after unplugging my phone from the pineapple (with 2 different batteries even). Everything else seems to be working, just the USB port is giving me problems. Has anyone else seen anything like this? I suspect something failed mechanically, but If anyone has any suggestions I'd love to read them. Thanks!
×
×
  • Create New...