Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'keys'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. Hello everybody I started up my LAN turtle for the first time today and have encountered many problems, this being the biggest. I was following Darrens tutorial for AutoSSH when this error popped up after pressing "copy_key" on the Key Manager module. "There was an error retrieving the key fingerprints." I saw a post similar to this but the solution presented did not work for me. https://forums.hak5.org/topic/37070-keymanager/ Im using the same cloud hosting service that Darren is using and its running Ubuntu 16. There are no problems PuTTY'ing into the LAN Turtle or the server. Any suggestions besides the one already posted? Michael
  2. 2qik4u

    KeyManager

    Hi Guys Just unpacked my new Lan Turtle, all updated and patched with no problems... (thank you so much Hak5 team) Now setting up my AutoSSH for remote management and access to the target LAN The problem I am having is once the key pair are generated I try to copy the key to the host ssh server and receive an error "There was an error retrieving the key fingerprint" I am not sure if it's me (very much a newb) or if I have missed something, my cloud server is running Ubuntu 14.* LTS and is fully updated and patched. I have no problems SSH'ing to the server via putty or accessing the turtle via putty... Any idea's or suggestions would be much appreciated (be gentle) Kindest regards Simon London (UK)
×
×
  • Create New...