Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'kali-linux'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. Hi, I know there seems to be a flood of this on here right now. I've tried a few things, I am clearly overlooking something though and could use another set of feedback. OS: Kali-Linux WP: Mark IV w/ 3.0 ran the wp4.sh script and pretty much used all the default settings. made sure the wifi pineapple was plugged into my NIC on laptop POE on the WP my wireless card is connected to my home gateway I manually change the NIC card on the laptop to manually use 172.16.42.42 I can connect to the WP, but do not have internet. I cannot use internet or even ping from my laptop when the rj45 is plugged into my laptop. As soon as I take it out, it will work fine again. This is the part that is getting me, It's like it's looking to the wired connection for internet when the wireless has it but it's not seeing it. Any feedback to help me see what I'm overlooking here would be great. Thanks, ph33rgear
×
×
  • Create New...