Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 9 results

  1. I've had my pineapple for a few days now, and still learning what to do with it, but with the recon and PineAP, PineAP will not start most of the time, maybe the first time, but not any other time... Any Advice?
  2. Hey guys, I'm extremely new to this so thanks in advance for your patience, I'm unable to connect to the Management AP when the pineapple is separately using the battery however I am able to see the AP in my network, I'm using windows 10 if that information is of any use. I didn't want to have to bring this here but after looking online for a few hours and finding nothing relating to my issue I'm hoping you guys can help me out, thanks. I've attached a screenshot of what the network does after the password is entered and I've attempted to connect.
  3. I've no idea whats happening here. I bough the AWUS036ACH wifi adapter. It sports the RealTek 8812AU chipset. anyways, like i said no idea, ill set the adapter to 802.11AC and prioritize 5Ghz band, run a internet speed test and get speeds like 16mbps down. Ill then set it to 802.11 a/n also prioritize 5Ghz band and get 66 mbps download. What the actual fuck? Whats even weirder is when i view my adapter through windows it shows 300mbps when using 802.11 n and like 620 for 802.11 AC. (Yes im aware my isp has bandwidth limits and i know i cant expect to achieve those speeds that my devices are ca
  4. I'm trying to use the wp6 script to get internet but it's not working. I'm properly connected to my home Wi-Fi on my computer. Here is a picture http://pasteboard.co/WGcRSnX.png Any help is appreciated
  5. Hello everyone, I've been playing around with a freshly acquired Wifi Pineapple Tetra. I upgraded, did a few factory resets and frimware reset too I there a two problems that need to be fixed. The first one apparead with the firmware upgrade from 2.4.something to the latest 2.6.2. : The live scan results don't print. We need to do a scan, stop it and load the scan file to output the results. I have seen this issue a few times on the forums but no admin/dev here made any answer or fix. WE NEED TO FIX THIS. This feature is important for the field pentesting. The second one is linked to w
  6. Shanegal

    shane

    hey guys, so I had some trouble with the screaming payload of doom payload so ive adapted the wallpaper changer payload to do basically the same thing but instead of transferring the wallpaper jpeg, it transfers the .wav file from the bash bunny. Everything kinda works apart from the transferred wav file keeps showing up as 0kb after the script has run? can anyone help me with this please? Here is the script ive have made and ive attached the full payload at the bottom LED SETUP ATTACKMODE HID RNDIS_ETHERNET GET HOST_IP GET SWITCH_POSITION udisk mount cd /root
  7. Hello Forum users, I got some issues with my wifi pineapple Tetra I have bought this product a few weeks ago. 1. When plugging in the two cables it says in Windows 10/8.1 and 7 "USB device not recognized" And also not working with the adapter for extra power. However, the first time using the WiFi PineApple it works fine but it doesn't install any driver or recognize the USB cable driver Regards Me.
  8. I've been trying all day to fix my bash bunny, but nothing seems to work. I've been trying all kinds of payloads on the GitHub repo and even making one my self. The issue I'm having is that the bash bunny won't do anything when I plug it in, but it's still recognized though. Keep in mind that I got my bash bunny yesterday so I'm not good at managing it. So if you think I'm making a beginner mistake Just go ahead and tell me. Hope you can help me, thanks!
  9. Has anyone had any success with the jackrabbit payload? It seems to be exactly what I'm looking for; except it's not working at all. It creates the sub-folder for the target in the loot directory; but it doesn't put any data in the folder. Also, it leaves many of its powershell windows open with all of the bashbunny code just sitting there out in the open. It doesn't eject properly either. So, it's not closing its windows, writing any of the target info to the loot folder, or ejecting properly.
×
×
  • Create New...