Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'installer'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. Hey guys? I have been trying the executable installer and usb exfiltrator for bash bunny but it's not working. The only payload that is working is the quickcreds payload. Is it because I installed the tools that the executable installer and usb exfiltrator are not working? I made sure that the "d.cmd", "e.cmd" and "i.vbs" files are in the ROOT of the the bashbunny and the "payload.txt" is in the "switch1" of the Bash Bunny. What is going on? Please help.
  2. Ran my Ducky on a test windows 7 (64 bit) today. First run was fine everything executed fine,was using composite 4 caps lock build, pulled usb, reinserted into differnt machine (win 7 64bit) same model laptop and it hung on "installing windows update" and di nothing. I let it sit for 10-15 minutes. pulled USB, went back to origional machine it worked on, same thing hung on windows install. Re-flashed with composite 4, same issue, went back to origional ducky load, same thing hung on windows installer. Any thoughts?
×
×
  • Create New...