Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gui'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. Good morning, Hak5 people. I've had a WiFi Pineapple Nano for about three years now, and was asked last night to give a demo of it to a bunch of potential banking customers. Sounded like a great opportunity. I fired it up, updated over the air to the latest firmware (2.6.1) and all seems to be going well. Go to grab a few modules - I'm thinking DNSMasq and Evil Portal will probably be enough to scare the money out of some London bankers during Cybersecurity Awareness Month, so those will do. Evil Portal installs and appears. So far, so good. It doesn't work, but it's often
  2. Hello everyone, I've been playing around with a freshly acquired Wifi Pineapple Tetra. I upgraded, did a few factory resets and frimware reset too I there a two problems that need to be fixed. The first one apparead with the firmware upgrade from 2.4.something to the latest 2.6.2. : The live scan results don't print. We need to do a scan, stop it and load the scan file to output the results. I have seen this issue a few times on the forums but no admin/dev here made any answer or fix. WE NEED TO FIX THIS. This feature is important for the field pentesting. The second one is linked to w
×
×
  • Create New...