Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fails'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
    • Key Croc
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. I received my replacement bashbunny yesterday and this new one will not perform the firmware update. Here is what I have tried so far: I have the sha checksum verified 1.4 firmware update file on the root of the storage partition and have plugged it into 2 different PCs (one linux and one windows); but it just mounts the storage and boots into arming mode normally. It totally skips the firmware update. I tried the f/w update on a third PC (windows) and it failed to start as well. I even tried the unbricking reset steps provided by Seb. The unbricking reset will not even start. I get no "police" flashing at all. Whenever the bunny is plugged in all it does is mount the storage partition. No reset or firmware update procedures ever begin. I tried to flash the 1.3 firmware as well to make sure it wasn't an issue with the firmware file itself. It just boots normally into arming mode completely bypassing the expected firmware update as it does with the 1.4 version. I also tried running the bunnyupdater version 1.0 and the newer 1.1; no change :(
  2. My bashbunny does not show a device in Win7 and the devmgr shows under "other devices" a "RNDIS" entry with the yellow exclamation symbol indicating driver failure. Trying to point it to the bunny as suggested for the similar problem for CDC Serial driver issues does not help. I followed the steps here as far as i could: http://wiki.bashbunny.com/?_escaped_fragment_=././index.md%23Sharing_an_Internet_Connection_with_the_Bash_Bunny_from_Windows#!././index.md%23Sharing_an_Internet_Connection_with_the_Bash_Bunny_from_Windows I've not had any success installing tools, connecting to internet, or anything else so far. It's been a pretty big let down for a first day. Any guidance is appreciated!
×
×
  • Create New...