Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'edimax'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. I recently picked up a pineapple nano and decided to use the edimax ew-7811un that I had left over from a raspberry pi. When I went to install the adapter it showed up fine under the networking tab, but after selecting scan for networks, the nano stopped working completely and I had to unplug the edimax and reboot. Is this the result of the adapter not being supported or some kind of bug?
  2. I love this little thing, I've had it for less than a week and I've learned a lot already. Sadly, my WLAN0 has gone missing from my WIFI Client dropdown menu under Networking. I can see that it exsists under the Advanced Menu, I can also change it's MAC address. I was using an AWUS036H, a tiny Edimax Dongle and/or the tiny dongle sold by Hakshop testing out range for about an hour. I turned it off via the GUI, came back to it a few hours later and I was wlan0-less. I wish I knew more about the UNIX commands but I don't at the moment. Somewhere in one of the logs, I believe I saw someth
×
×
  • Create New...