Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dfu mode'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. Hey all, Recently got my first ducky, and I’m having trouble putting it into DFU mode. When plugged in and running a script, the button works to replay the script, but when holding down and plugging in, the led stays solid red and isn’t recognized by ducky-flasher or my laptop. Should mention I am running MacOS High Sierra, but when plugged into Win10 machine it has the same issue.
  2. HI, I just get my new standard ducky yesterday. After testing with the oroginal firmware I try to test differnt ones. But I can't get the ducky into the dfu mode. Instruction is simple: Press and hold the button on the ducky and plug it into the usb port. But the ducky behaivior is the same. It starts the injection.bin. No other device is recognized (so no AMTEL). What's wrong ?
×
×
  • Create New...