Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'darwin'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. Hi...first time user, old Unix hack from long ago...some knowledge... 😉 I am trying to setup my O.MG Cable out of the box, and following the guide here: https://github.com/O-MG/O.MG_Cable-Firmware/wiki I have attempted using each of the three flashers, with same results. It seems like it does not see the USBtoUART device, even though it appears listed in /dev howard@imac /dev % ls -l tty.* crw-rw-rw- 1 root wheel 18, 2 Aug 9 01:49 tty.Bluetooth-Incoming-Port crw-rw-rw- 1 root wheel 18, 0 Aug 9 02:43 tty.SLAB_USBtoUART crw-rw-rw- 1 root wheel 18, 4 Aug 9 01:58 tty.usbserial-0001 I removed the device and confirmed the devices are not present. Here is the output of the scripts: <<< ALL FIRMWARE FILES LOCATED >>> <<< PROBING OSX DEVICES FOR O.MG-CABLE-PROGRAMMER >>> esptool.py v2.6 Serial port /dev/cu.SLAB_USBtoUART Connecting........_____....._____....._____....._____....._____....._____....._____ esptool.py v2.6 Serial port /dev/cu.usbserial-0001 <<< O.MG-CABLE-PROGRAMMER WAS NOT FOUND IN DEVICES, YOU MAY NEED TO INSTALL THE DRIVERS FOR CP210X USB BRIDGE >>> VISIT: [ https://www.silabs.com/products/development-tools/software/usb-to-uart-bridge-vcp-drivers ] I did confirm that I have Python 3.8x installed, and updated it's pip: howard@imac /dev % python3 -m pip --version pip 20.2.1 from /Library/Frameworks/Python.framework/Versions/3.8/lib/python3.8/site-packages/pip (python 3.8) From what I can tell, it either can't find the device, or it is looking for the wrong one...help? Thanks in advance...looking forward to stumbling my way through a bunch of Hak5 tools over the next few days, so any pointers greatly appreciated! H
×
×
  • Create New...