Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'connection sharing error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. Hello guys, First of all I want to say hi as I'm new to forum and WP. I also want to mention that I looked for the help in other topics but unfortunately was unable to overcome my issue. I have a problem with connection sharing (I have access to internet, however nano does not - impossible to load bulletins). I used the script and it worked the first time. After I left nano scanning for a few minutes the connection was gone. Client mode works fine. Using the script again did not help. Adding new default routes to Kali did not help. Factory rested did't as well. I don't know how to resolve
  2. Hello, I have greatly enjoyed my Pineapple thus far and am extremely impressed with this awesome tool. I have a question for you. I am running Ubuntu 12.04 64 bit with my pineapple. I have attempted many times to run the wp5 scripts (using sudo) and receive the print below. Just in case there are any questions about my configuration, I have also posted ifconfig printouts at the bottom. After the scripts runs, I can no longer connect to the internet or the pineapple. I also have a side question about the SD card, does this card get flashed with each boot. I have stored some data on it that
×
×
  • Create New...