Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clientmode'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. Hey everyone, does anybody know, if i can use this usb-wifi as a third radio for my Nano? => https://www.amazon.de/AVM-FRITZ-WLAN-Stick-Mbit/dp/B000X27VAW
  2. Hi, My first post and unfortunatly it's about a problem that I got. Device -> MK5, 1.0.4, Infusions [WifiMgr,Status,Site_Survey]. No ethernet cable connected I'm trying to connect the MK5 to a Linksys WRT54G router that has open security (for test purpose at the moment). I issued the "rm /etc/config/wireless && wifi detect > /etc/config/wireless && reboot" command to make sure the radio's aren't swapped. Then after the reboot, I go to the network tile, client mode, dropdown to my Linksys router, click on Connect to this network. It states, connecting, please wait. And Connection Information shows. Not connected. So no connection.... But, when I SSH to the MK5 and manual do 'iwconfig wlan1 essid linksys && ifconfig wlan1 up && udhcpc -i wlan1' The MK5 get's an IP from the Linksys and Internet is working on the MK5 :-) But still of course, it's not sharing internet to wlan0. Any clue what's going wrong with the client mode ? /etc/config/wireless directly after the 'wifi detect..' /etc/config/wireless after the 'Client Mode' connection failed : Anybody any clue ? Thanks, Smokey
×
×
  • Create New...