Jump to content
Hak5 Forums

Search the Community

Showing results for tags 'bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Bash Bunny
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • USB Rubber Ducky
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Found 11 results

  1. I have been troubleshooting issues with the bashbunny for as long as it has been available. I got mine as soon as it was released; and it has been nothing but problematic from day one; which is a shame. The device, in theory, is probably the best thing Hak5 has ever come out with; but it practice, it has been the least usable in my experience. Many payloads will not run consistently; if they run properly at all. Every payload that makes use of the USB partition (the one thing that should really allow us to accomplish truly amazing feats) is problematic for many of its customers. The bashbunny forum is littered with threads full of people who cannot get any credential payloads to work because USB writing fails; among other problems. Simple ducky payloads that execute fine on the ducky or on nethunter's duckhunter will not inject properly a fair percentage of the time on the bashbunny. I see mixed character case issues where they shouldn't be and other anomalies. I am really hoping the USB corruption issues and the bizarre injection problems I am having is due solely to the fact that I adopted so early and the rest of the devices are not plagued with these issues; as they make the device unusable. I am pleading with Hak5 support here to please provide me with a replacement. I and my friends have poured countless hours of time and ulcers into trying to get this device to work; with, very little and, no lasting success. Anything we get to to work once or twice is quickly broken by yet another USB corruption issue or other strange injection anomaly. Please help me. I have gone through every unbricking, reflashing, updating, and udisk reformatting operation that support has given and have tried every firmware available. Nothing seems to be able to salvage this bunny. Help me technolust-ken-obee. You're my only hope...
  2. I am unable to use scripts that open CMD as admin because phantom ENTER lines are bring executed after my "STRING cmd" lines in my ducky scripts. This is also happening other places. I have a workaround to get an admin prompt; but it is of no use because these ENTER keystrokes are bring entered in places where they should not be; and since they aren't actually in the script I cannot remove them. It may be that the end of line EOL character (LF in this case) is being interpreted as an ENTER keystroke. Is there anyway to convert all EOL characters in a file from LF or CRLF to some kind of NULL character so the Duckhunter HID conversion tool won't add in these ENTER keystrokes? Thanks to all who reply. This has been driving me nuts!
  3. Seb et al, I had my nano working great on my Samsung Note 4. Stopped working with it for maybe a year and during that time, I updated my phone to Samsung Galaxy 8 Edge. I downloaded the (most recent) wifi pineapple app from the Play Store. Followed the directions to connect and I am stuck at "Waiting for connection; Waiting for wifi pineapple to make a connection" USB tethering is on in my settings, I'm using the y cable to attach to power supply (blue light is on), they just aren't shaking hands. What can I do?
  4. Strange quacking behaviour. Bug?

    I have this strange quacking behaviour: When i output to notepad, This line is quacking just fine: Q STRING ipconfig /all \> f:\\loot\\test.doc This line is not quacking at all: Q STRING ipconfig /all \> f:\\loot\\test.txt Is this a bug, or am I totally overlooking something? This is my simple test script: LED SETUP ATTACKMODE HID DUCKY_LANG no Q STRING ipconfig all \> f:\\loot\\test.doc Q ENTER Q STRING ipconfig all \> f:\\loot\\test.txt Q ENTER LED G 100 I am on version : 1.3_267 Any help would be greatly appreciated.
  5. Red Light Problem

    I've had plug in USB Rubber ducky in the script starts running and all was okay. But after that i take some code insert it in the micro SD and I've had also plugged usb into my computer but suddenly red light turned on and script is not working. I changed the script, still red light and its still not working. I also tried to change the micro sd card, but still not working. My code: REM Open cmd GUI r STRING cmd ENTER STRING Hello World!!! encrypted to inject.bin PLEASE HELP ME
  6. Minimized infusions broken

    I have minimized several infusions and now they will not come back to the interface. Configuration is one of them so I cannot factory reset the pineapple. Trying to SSH in fails with permission denied. Is there a fix for this issue? How can i restore the infusions so they are accessible?
  7. My friend bet me that I couldn't shut down his computer with my rubber ducky, so I decided to prove him wrong. I started writing my code to shutdown his laptop (he has a dual booting linux and windows setup), it works well in linux but in windows it opens start and types e in the search bar instead of going across to shutdown. I have tried "RIGHTARROW" and "RIGHT" and it is using US keyboard. Code: REM Linux Shutdown (needs root user to be logged in) DELAY 550 ALT F2 DELAY 600 STRING poweroff ENTER DELAY 500 REM Windows Shutdown GUI DELAY 250 RIGHT RIGHT ENTER
  8. Slow at binding sockets

    Has anyone else tried to bind a socket on their BB using something like netcat or python -m SimpleHTTPServer. When connected to the BB through ssh (ecm_ethernet), commands that bind sockets take ~15 seconds to exectue When connected through serial, everything acts as normal. I made a github issue about it, but wasn't sure if that's the right place since that repo is for payloads - https://github.com/hak5/bashbunny-payloads/issues/57
  9. First of all I'm very new to Linux and ssh i setup mt wifi pineapple nano before installing the micro sd card I quickly found out that I was in desperate need for room so I installed the new card and formatted it with the GUI and rebooted system i could see the sad card mounted in the GUI and in the ssh but the module manager was always freeze after you install any program and try to go back in to the manager I saw another post that said the only way you could fix this bug was to do a factory reset after you've installed and formatted microSD card
  10. Sometimes you discovering a vulnerability when you don’t search for and sometimes finally like this, it’s simply a false alert. More than 70 percents of vulnerabilities I’ve found in my life have no rapport with a security research, but simply due to chance, when doing administrator tasks for example. This day, I decide for a customer that have millions of hit on this website because of a holiday game, to put the content of his website directly in memory for not having iops problems anymore. For doing this i simply use a ramdisk and i make a synchronization from disk (where is stored the code) to ramdisk each minute via rsync. This customers is on a lxc container with 8 GB RAM connected to a separate MySQL server by a private network. The webserver only use less than 1 GB of RAM and the applications less than 500 MB of disk space. So I just create a ramdisk like this : mkdir /home/ramdisk echo "shm /home/ramdisk tmpfs nodev,nosuid,noexec 0 0" >> /etc/fstab mount /home/ramdisk rsync -avz --stats --delete /home/xxxx /home/ramdisk/ After this, i am verifying with a simple df -h and i can see a big suprise : ~# df -h Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on zfstore/zfs-containers/subvol-9202234-disk-1 32G 1.4G 31G 5% / none 492K 0 492K 0% /dev tmpfs 26G 68K 26G 1% /run tmpfs 5.0M 0 5.0M 0% /run/lock tmpfs 1.7G 0 1.7G 0% /run/shm shm 126G 410M 126G 1% /home/ramdisk My /home/ramdisk have a size of 126 G. Just after i verify with and without it, if ram seems used by this but the ram is exactly at the same state. Very excited to probably have found a new vulnerability, i am verifying on a new container on an other cluster and i can reproduce the problem with success. In the same time I am sending an email to a person i know that work on an implementation of this product and it is finally just a display problem : Privileged containers only fail to *show* the used memory (it’s an accounting issue), but after hitting the specified limits you’ll be writing to swap space instead, and ultimately the kernel’s OOM killer will kill the container before it starts using more RAM than assigned (note that both RAM and swap limits have to be hit). End of the story :) -- Christophe Casalegno https://twitter.com/Brain0verride
  11. FW-1.0.2 Sanity Check If you add a list of SSIDs to the PineAP Pool and then try to remove the 1st SSID from the list going down through the individual SSID remove feature it will remove the entire list and will not allow the list to be repopulated with the other SSIDs until you do a full Pool clear. How to reproduce: Manually add or allow PineAP to add more then 1 SSID to the PineAP Pool Select the first SSID in the list going down so that it is populated in the blow field for ADD/REMOVE Select to Remove the SSID and the entire list will be cleared You can re-ADD the selected SSID and remove it however the other SSIDs cannot be re-added until you select "Clear SSID Pool" from the SSID Pool Dropdown. Has anyone else run into this?
×