Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bricked'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 9 results

  1. I have read and followed the unbricking article and after i just got my bash bunny and tried to use the auto updater to update the firmware (the version was fine) it bricked it and now I cannot unbrick it I am plugging it in and unplugging after the green light is off 3 times then plugging in and letting it do the reset after the green light shows up I am switching to 1 but a green light never shows and when I switch it back to arming it doesn't show on my PC. Any suggestions, am I doing this wrong, what do I do?
  2. So anyone who's seen the other firmware post has probably seen my adventures in trying to figure out the firmware upgrade process as the suggested tool in the post just doesn't exist, is available on github if you need it, but the links in the download center appeared to be broken earlier. I ended up bricking my shark to some degree - Turns out though as it's based on openwrt it has the inbuilt recovery features. So these are the steps I took to restore its functionality - you can follow, but it is by no means the official help, nor is it without massive risk. I was willing to chalk
  3. I tried using the default upgrade process for Packet Squirrel to attempt to install a custom ROM I built using the OpenWRT Image Builder because I found the Reference Board I believe is used by Packet Squirrel within the options to build to using that image builder. Now it won't start at all. A simple flash in the LED when I plug it in is all I get. Did I brick this device?
  4. I let someone borrow my BB while the State gave me a free all expenses paid vacation recently...when I got it back it was Bitlocked !! I didn't know password so I just formatted the BB. Now it wont let me just run update or anything .What should I do?
  5. So I was trying to configure SSL with my NANO and somehow I ended up bricking it haha I can still ssh to it. but can't access the web interface anymore, and the led doesn't work nor the radios. Plus the storage is full for some reason. so every time I try to edit something...I can't. Please help guys!
  6. Hey. I got this WiFi Pineapple-NANO for christmas and I'm trying to get it set up correctly..I plugged it in, followed the instructions and started to update the firmware, the blue light didn't start blinking at all as I pressed upgrade, so I decided to unplug it and try again. Now when i plug it into my computer it blinks once, turns solid blue for about 3-4 seconds and then the light goes out. I have tried to follow the instructions on https://www.wifipineapple.com/pages/faq for firmware reset without luck. But I do realize I might be doing something wrong, as I simply go to m
  7. Looking for a little help with setting up my wifi pineapple nano I just got today. I am using a macbook pro (host) with Kali (VBox) and Kali (VMware). I initially started the setup of my pineapple on my mac using firefox and make it all the way to making the AP and assigned passwords. However, somewhere along the way I did something that has seemed to brick my pineapple. I have tried to reset the pineapple at least a dozen times, using the same method each time, from multiple websites, inside my mac os and Kali - VBox and VMware. When I plug in my pineapple, it blinks very rapid
  8. I tried updating my bashbunny to 1.4 today, and it was going well.. Then, after i ejected it and put it back in to start the update it started flashing a "police" pattern. I am back on version 1.0 and no matter what update i download, i am not able to go up. I would really like some help... I don't understand what is wrong.
  9. Hey guys, Followed the wiki to install the latest firmware manually, waited and after about ~15-20 minutes of waiting and seeing the LED was off, I touched it and it was blistering hot. I removed the bunny, and have proceeded to try every method or suggestion of recovery on this forum and under the sun. When I attempt recovery, it gets incredibly hot and after the red/blue flashed, it lights green for a second and then nothing. It isn't being detected by any of my machines, and I cant SSH into it or screen. I plug it in and it lights green for a second then goes off and will get hot i
×
×
  • Create New...