Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ap'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 3 results

  1. Hi there! A couple of weeks ago i bought a Wifi Pineapple Nano. I did not really have time to play around with it when i recieved it. Becouse of school.. :( Now it's time for me to use my Pineapple to do some great hacking! But when i wanted to test out if the Open AP what working. It was doing wierd stuff. I tried to connect to the AP from my phone (Samsung Galxy S6) And it did not connect to the AP (I thought my phone had blocked it for some reason) I thought that was weird so i tried to connect to the AP from my Chromebook And that did not work either. So i thought that the p
  2. Hello friends, I'm having a new issue when connecting to the open AP. I can connect to Management AP without issues but when I try to connect to open AP, I get "authentication Problem" on my phone, tablet, laptop, pc ..etc any device I tried. It doesn't connect all at all. I RTFM'd but had no luck :/ I seem to be missing something simple tho Steps taken: - reset the pineapple to default - no mac filtering in place - allowed association - latest firmware installed = results can't connect to open AP. any help would be appreciated.
  3. Is there a way using the WiFi Pineapple Nano to find out what APs a targets device has in it's previously connected wifi list? Phones, I would guess, have many APs in it's memory that they have previously connected too and are constantly on the look out for. It would be handy to know what they were so that I may create a clone of that AP to get the target device to connect too. Thanks for any help Tim
×
×
  • Create New...