Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'alfa'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. I have been trying to create a proof of concept using the raspberry pi zero w like the pwnagatchi project, with a local hotspot for local control consisting of the esp wifi module, a long distance link using the lora radio to securely upload pcap file to a raspberry pi 4 base station where it could be cracked using any table
  2. I've been getting my Nano all set up and am finally happy with how things are configured. It's my first Pineapple and so far I'm happy :) One thing I've been having an issue with is adding an additional wifi card and getting it to work properly. I have both the Alfa ASWUS036H and TP-LINK TL-WN722N... The Alfa doesn't really detect properly as a wifi device but does show up in the lsusb command. I tried installing an opkg driver update for the realtek chipset and it seemed to install but not to help. As for the The TP-LINK... It shows up in both lsusb and as a wireless
×
×
  • Create New...