Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'access point'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 3 results

  1. Hi, I'm trying to set up a wifi access point using an Alfa AWUS036AC Wireless Adapter. My hostapd.conf file is below. I am having three problems with the access point, and I believe they may be related. Any help is appreciated. The three problems: 1. Network capture shuts down in the middle. Error: "network adapter on which the capture was being done is no longer running; the capture has stopped" 2. "Incorrect Password" error when the password is correct 3. Once connected to Mywifi, there is no internet available. Hostapd.conf: #hostapd.conf interface=wlan0 driver=nl80211 ssid=Mywifi channel=1 macaddr_acl=0 accept_mac_file=./allowed_macs logger_syslog=-1 logger_syslog_level=2 wpa=2 wpa_passphrase=password1 wpa_key_mgmt=WPA-PSK wpa_pairwise=CCMP rsn_pairwise=CCMP
  2. Setup: Pick known client (my mobile) connected to known AP (my WiFi router). Add known client to client filter "Allow mode" for Mac. In PineAP: Allow associations Log probes Log associations Broadcast SSID pool (which contains known AP name) Set both Broadcasts to "Aggressive" Save I then go back to Recon view, and Deauth the known client. I can see my mobile disconnecting from the WiFi - but it then reconnects to the original WiFi, not the Pineapple version (both are listed as options). Am I doing something wrong? Thanks A.
  3. Can someone tell me how to give a totally free access without password (the AP Key) to the Fake Wifi Access Point created by the Pineapple? In the Networking Tab @ http://172.16.42.1:1471/#/modules/Networking , I have no other choice than to give a password as if the "Management AP Key" is left blank, it doesn't work and the configuration can't be saved. Thank you for your help.
×
×
  • Create New...