Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Wicd'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. When I try to connect to my router wirelessly via wicd I get unable to get ip. I have an atheros ar980 wireless internal card. I've tried setting a static ip and had no luck. I've also tried connecting via the command prompt and still hasn't worked. I've tried a few other things from other forums ive checked out too but still couldn't connect. My password is correct I've tried the different wep options and it makes no difference still the same result. I'm guessing it's some sort of driver issue however im far from an expert when it comes to these things so if there is some sort of commands I need to type to get it to work or install a specific package. And if there is a package or driver needed is there a place I can download it now from my other os being windows and then retrieve it on backtrack somehow. Any help would be greatly appreciated. My wifi works fine when testing penetration on my own system in bt but it just won't connect via the manager. Cheers
  2. Hi everyone! It's my first time on the forms here so somebody please correct me if I'm doing everything wrong. I have an Asus EEE PC, and I just installed Backtrack 5 R2 on it the other day, and I seem to have a problem with my Wi-Fi. I am able to connect to Wi-Fi access points, however whenever I try to browse the Internet or do a simple Sudo apt-get, it's like it's not even connected to the Internet. It just shows no Data Packet sent or received at all but at the same time I'm able to get an IP address and everything through ifconfig. The weird thing is, if I connect hard-line, it works just fine. Any suggestions would be appreciated. Apologies for the lack of code or any misspellings, I'm using the dictation feature on my iPad to post this question. Thanks in advance!
×
×
  • Create New...