Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'WEB PAGE NOT AVAILABLE'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. I have seen posts based on similar issues but nothing has led me to victory yet so here goes. Whenever I go to http://172.16.42.1:1471 it NEVER works. It always says the WEB PAGE IS UNAVAILABLE. I unboxed my Mark V and followed the instructions (seemed easy enough). My Micro SD was installed and the LED's are flashing appropriately. The Mark V is producing a wifi SSID (pineapple5_39BE 2 3). None the less I connected the Mark V to my ASUS laptop running windows 8.1 with the ethernet cable that came with the Mark V. The Mark V is plugged into the wall using the power chord that came with the box though I have also tried it using the fully charged juicebox to no avail. I have tried to connect simply by accessing the WIFI SSID but the it still says the web page is not available. I have tried to share my internet connection using my WIFI and the static IP on the ethernet (172.16.42.42 - 255.255.255.0 - dns 8.8.8.8) with no results. I also tried raising the IP range to (172.16.42.101). I have even added 172.16.42.1 as the static default gateway with no luck. Here's where it gets interesting...When I attach the Mark V and select "obtain an IP address automatically" it gives me this "DHCP ENABLED -Yes" "Autoconfig IPv4.... 169.254.31.199" "IPv4 Subnet mask....255.255.0.0" "IPv4 Default Gateway- " "IPv4 DNS server- " Please help me.......
×
×
  • Create New...