Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'San DIsk'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. Hello all, 2 part question. First, cant seem to get my little 4gig san disk working on the pineapple mk4. I've got it formated to Ext4 and partitioned to an 80-20 split. When i plug it in. the USB light comes on and the disk is listed in the lsusb Output tab as "Bus 001 Device 003: ID 0781:5530 SanDisk Corp. Cruzer". I did the whole "mkswap /dev/sda2" command in advanced. The problem is that when i check the resources tab the disk space hasnt done up. The one thing i havent done that the pineapple booklet says is that because im formating and partitioning with windows minipartition tool instead of linux the process was a little different. I didnt see an option uncheck the take ownership box because there didnt seem to bee one. Is this a major problem, and is this normally enabled by default? Second question is if im not concerned about battery life can i just use a toshiba external HDD thats got two Ext4 partitions to store data. I have the drive partitioned into about 4 parts. 2 of which are the 80-20 split and ext4 format. It has the same problem as the little san disk. i.e shows up in the lsusb output but doesnt acctually increase disk space. Let me know what u think the deal is. Thanks
×
×
  • Create New...