Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Pineapple mk5'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. Hello Guy's last weekend i had the idea to try some war-cycling. and for that i grabbed my mk5 from the shelf and startet scurging the interwebs for information on how to connect a USB GPS dongle to the mk5. this was actualy real easey to do. and i installed the following for testing: Kismet_server and read some where that kismet could directly connect to my USB device. turns out that this is not the case for me. so i installde GPSD and after that kismet found a damn good GPS lock. i decided to run some more tests before i would go on my trip. and found that after starting and stopping Kismet & GPSD a few times the ttyUSB0 dissapears from my /dev folder. now my question is am i the only one having ttyUSB0 disapear on me or are there others on the forum with the same problem. and if so did any one find the reason why or solved it?
×
×
  • Create New...