Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Out of box failure?'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. Good Morning, Afternoon or Evening, About 2-3 weeks ago I received my Ducky. I unpacked everything. I took the following steps / got the following results: 1) Formatted the stock 256MB MicroSD card as FAT. 2) Inserted with no code in Duck. 3) Solid red LED comes on immediately. 4) Removed MicroSD, put in carrier, copied "Hello World!" to card. Reinserted in Duck, 5) Still solid red LED. 6) Tried every other available format - FAT32, exFAT(?), NTFS, no go. 7) Tried a name brand (Sans Disk) 8GB MicroSD. 8) Repeated steps 1-4, same result. I get the red LED with or without a card inserted, formatted in any format, with or without the stock "Hello World" script. I contacted Hak5 shop, they replied with what seemed to be "sympathetic boilerplate" - extending regrets for my issues but advising me they don't do tech support and referred me to this forum. Soooo, here I am! B) Does anyone have any ideas, suggestions, etc.? Or should I call it quits and return the Duck to Hak5 for replacement? :( Cheers, --P P.S.: I should probably add: I'm running Windows 7 Ultimate 64 bit, if that matters (I suspect it doesn't really, but if I knew what the prolem & fix were, you wouldn't be reading this! ;-P )
×
×
  • Create New...