Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Error'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

  1. Hi all somewhat new with hak5 gear. I am having issues with portalAuth and cloning sites. I have tried all injection sets with various target sites and I continually get the same error. clone_error_01_59_55.txt Traceback (most recent call last): File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/portalclone.py", line 4, in from PortalCloner import PortalCloner File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/PortalCloner.py", line 12, in import requests File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/__init__.py", line 53, in from .packages.urllib3.contr
  2. Prodico

    Hashcat problems

    Every time I run hashcat on my pc (using linux fedora) I get the same error: Not a native Intel OpenCV runtime. Expect massive speed loss. You can use - - force to override, but do not related errors. If I use - -force , actually works, but it is slower. How can I use it without using - - force ? What does it means not a native intel opencv runtime?
  3. First time using the Rubber Ducky. I tried to compile it on Windows 10 and I keep getting this error: $ java -jar duckencode.jar -i DELAY500.txt -o duckyWaddle.bin Error on Line: 2 Error on Line: 4 Error on Line: 6 Error on Line: 8 Error on Line: 10 Error on Line: 12 Error on Line: 14 etc. I am using a file from the Hak5 Github. Thanks inject.txt
  4. I have a problem with pyrit detecting my nvidia gpu on my kali linux machine. I have the latest kali linux (as of 28/08/2019) and i successfuly installed nvidia drivers without any errors. This is the guide i used: https://hackersterminal.com/how-to-install-nvidia-driver-on-kali-linux/ and it work - no errors at all. Now when i want to use my gpu in pyrit it is not detected at all. I even changed the config file for pyrit to allow cuda when i enter in a terminal: python -c 'from cpyrit import _cpyrit_cuda' i get the following error: Traceback (most recent ca
  5. I had successfully managed to connect to my router via ethernet cable and access the portal. I could even download modules and see the bulletin, and clients could connect and browse the internet. Then I had to move my gear and set it back up. When I did so, I had to put my WiFi to share with the ethernet for the router as I did not need to share the connection anymore previously. Now with sharing on, I cannot connect via the IP. there is also no choice to join via management WPA2 as the router was reset, however the default open AP shows. The router successfully boots up every time it is unplu
  6. I have a problem on the latest update of my ubuntu system. I am unable to connect to the internet using Network Manager and i don;t know how to fix it. When i use wicd it keeps telling me "unable to get IP address". systemcrash86@home:~$ sudo service network-manager status ● NetworkManager.service - Network Manager Loaded: loaded (/lib/systemd/system/NetworkManager.service; enabled; vendor preset: enabled) Active: active (running) since Thu 2019-03-07 20:45:48 GMT; 1min 54s ago Docs: man:NetworkManager(8) Main PID: 7615 (NetworkManager) Tasks: 3 (limit: 4915)
  7. I am having an issue with pyrit on my linux system and i have no idea how to fix and i hope someone has an answer. Everything was working fine without any issues until i had to reinstall my desktop. And ever since then i have been unable to get pyrit to work correctly. I have tried lots of linux distros but still have the same result. systemcrash86@home:~$ pyrit list_cores Pyrit 0.5.1 (C) 2008-2011 Lukas Lueg - 2015 John Mora https://github.com/JPaulMora/Pyrit This code is distributed under the GNU General Public License v3+ The following cores seem available... #1: 'CPU-
  8. The site survey module dont start capturing. In the processes list the when click on capture it doesn't start airodump-ng, but the Deauth process does show when i click on it. I will appreciate any help, thanks!
  9. I recently got my Nano and ran the set up just like in the setup instructions for Linux but unfortunately, I am met with an issue where it will connect long enough for the bulletins to connect but then it will display the connection error "Error Connecting to WifiPineapple.com". I am running Ubuntu Advark
  10. Basically i've read all the forums and come up with no solution and no progress what soever i just keep getting the error Error connecting to WiFiPineapple.com. Please check your connection. I have firmware version 2.0.2 and i'm sure i'm missing something quite obvious but i just cant find it anywhere. I'm running windows ten if that helps images attached. BTW it wont let me change the interface from br lan if that helps. P.s. i did rename the wifi pineapple to Wifi Pineapple
  11. Hi there! I just updated the firmware of my tetra to 2.0.2 and the bug that i've found is still present in here: I realized first in 1.1.2 that "aircrack-ng -J output something.cap" is not working correct. Yes it generates the file, but hashcat can't read the key. This has to be a bug, because when I transfer the .cap file and run that command on two differend pcs, the generated .hccap file can be read successfully in hashcat. Aircrack-ng framework version is always 1.2 rc4. Greetings :)
  12. I am trying to set up my Pineapple on Kali Linux by running the wp6.sh v6.5 script and after a long time trying I finally figured that the default gateway should be set to 192.168.0.1 and I no longer got error messages when I hit C to connect. But imagine my surprise when I when to my Pineapple and I got the "Error connecting to WiFiPineapple.com. Please check your connection."
  13. Hi, I am trying to get internet sharing on my NANO with debian linux distribution. I have had it working before on other distro's but when I run the config script wp6.sh I can run through the guided setup no problem detecting my wireless internet connection and the pineapple, but when i try to connect it says Detecting WiFi Pineapple...execvp: No such file or directory .execvp: No such file or directory .execvp: No such file or directory .execvp: No such file or directory .execvp: No such file or directory then just repeats on like above until i quit. Any ideas
  14. Upon initial setup for Nano I am met with "The selected upgrade file failed verification. Please check the file and try again.". This error persists regardless of the version of firmware I attempt to update to. I have tried 2 different laptops, having the Nano directly plugged into the USB port and with the USB Y connector, and both Chrome and Firefox. Any ideas?
  15. I have been troubleshooting issues with the bashbunny for as long as it has been available. I got mine as soon as it was released; and it has been nothing but problematic from day one; which is a shame. The device, in theory, is probably the best thing Hak5 has ever come out with; but it practice, it has been the least usable in my experience. Many payloads will not run consistently; if they run properly at all. Every payload that makes use of the USB partition (the one thing that should really allow us to accomplish truly amazing feats) is problematic for many of its customers. The bashbunny
  16. I've had plug in USB Rubber ducky in the script starts running and all was okay. But after that i take some code insert it in the micro SD and I've had also plugged usb into my computer but suddenly red light turned on and script is not working. I changed the script, still red light and its still not working. I also tried to change the micro sd card, but still not working. My code: REM Open cmd GUI r STRING cmd ENTER STRING Hello World!!! encrypted to inject.bin PLEASE HELP ME
  17. Hello just received my Packet Squirrel and was trying to use putty to set it up, but unfortunately I could not find a com port assigned from my device or task manager. Running windows 7 and thought it to be minor error, anyone know of another way to obtain the port number?
  18. For some reason after I flash the ducky with the twin duck hex it flashes red and green but when i flash it with the normal hex its completely fine.
  19. Hi All, Newbie here 1st time using Wifi Pineapple and Kali linux. So I've been able to successfully follow the setup video and configure my Wifi Pineapple. However, when I tried to Recon, I am getting an error of "There was an error starting up Recon. Please try again." I was only able to Recon once after the initial setup and havent been able to Recon again since then. Not sure what happened. I did enable PineAP's Daemon before noticing Recon doesn't work. Anyone else having this problem? Thanks
  20. I have just reset my bashbunny and since then, my explorer shows me this! what's up?
  21. Hi guys, I have the following PowerShell code; $FolderPath = "\\server\folder1\folder2\~folder3" $SplitFolder = $FolderPath -split '\\' I can then echo each split using; echo $SplitFolder[2] server echo $SplitFolder[3] folder1 echo $SplitFolder[4] folder2 but when I get to echo $SplitFolder[5], because the folder name begins with a tilde (~), it fails; echo $SplitFolder[5] Cannot index into a null array. At line:1 char:1 + echo $SplitFolder[5] + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ + CategoryInfo : InvalidOperation: (:) [], RuntimeException + FullyQualifiedErrorI
  22. Hello everyone! I was having some trouble running the QuickCreds payload with my Bash Bunny. I have tested other payloads that work (such as the nmapper and a basic ducky hello world that I wrote). I have installed the tools into the /pentest folder properly. It seems to get stuck in an infinite loop where it's blinking amber (I believe). When I unplug it, switch to arming mode, and open up the files I see a loot folder that wasn't there before. It then goes to quickcreds --> name_of_computer but there's nothing inside that folder. I've let it go for as high as about thirty minutes bef
  23. Hello! I own a Pineapple Nano, and have it setup. Let me run down the list. I am using an Alfa USB to connect to a WiFi connection to forward all traffic to the internet. I have my Management AP, and Public AP (Rogue AP) setup. I am able to connect with a device and my traffic is forwarded. I have the microSD card plugged into the NANO. It has been formatted to EXT4. I rebooted the device, and according to the GUI it is mounted and ready. I load the modules page. Then I click "Get Modules" and the list populates. I then proceed to "Install" any of the modules, let's go with "nma
  24. Hi everybody! im trying to use wordpress long password dos auxiliary in metasploit ... but it keeps getting some bad ass error about a month ago i was still using ubuntu and this module was working so god ... but since i moved in to kali im having trouble with it [Forgive me for my fucked up english] these are the error(s): [*] Checking if user "admin" exists... [+] Username "admin" is valid [-] Auxiliary failed: ActiveRecord::StatementInvalid PG::InvalidTextRepresentation: ERROR: invalid input syntax for type inet: "myhost(that i set for rhost)" : SELECT "h
  25. Sun Oct 23 23:28:04 2016 daemon.notice netifd: Network device 'wlan2' link is up Sun Oct 23 23:28:04 2016 daemon.notice netifd: Interface 'wan' has link connectivity Sun Oct 23 23:28:04 2016 daemon.notice netifd: Interface 'wan' is setting up now Sun Oct 23 23:28:04 2016 kern.info kernel: [ 119.320000] wlan2: associated Sun Oct 23 23:28:04 2016 daemon.notice netifd: wan (2512): udhcpc (v1.23.2) started Sun Oct 23 23:28:05 2016 daemon.notice netifd: wan (2512): Sending discover... Sun Oct 23 23:28:08 2016 daemon.notice netifd: wan (2512): Sending discover... Sun Oct 23 23:28:11 2016 daemon.not
×
×
  • Create New...