Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'BT5'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 6 results

  1. I just reinstalled BT5 on virtual box and I keep getting this message every-time I try to connect my alpha......... Result Code: E_INVALIDARG (0x80070057) Component: HostUSBDevice Interface: IHostUSBDevice {173b4b44-d268-4334-a00d-b6521c9a740a} Callee: IConsole {8ab7c520-2442-4b66-8d74-4ff1e195d2b6} It just won't let me connect it!!!! Can someone please help me its driving me nuts. -Thanks
  2. So I have been having this problem for like a week now and I can't figure out why. The problem is that when ever I try to start up a session of Metasploit or Armitage it gives me a error message saying that it couldn't connect to the database! Armitage's Error Message Could not connect to database. Click Help button for troubleshooting help. Connection refused Check that the hostname and port are correct and that the postmaster is accepting TCP/IP connections. Metasploit Error Message Failed to connect to database: Could not connect to server: Connection Refused If anyone could give me some suggestions on how to fix it I would be very grateful! If any more information is needed please tell me!
  3. How can I make "BT5r3 64bit" HOST (not VM) create a network interface for USB wi-fi adapter? "BT5r3 64bit GNOME" HOST won't create a network interface for USB wireless adapter, but "BT5r3 64bit GNOME" VM creates a network interface such as wlan0. Hello folks, I had installed "Backtrack 5 R3 64bit GNOME" in an External USB HDD. BT5r3 "automatically" recognizes the built-in wireless/wired card and show its network interface as wlan0/eth0 respectively. It also detects the USB wireless adapter via "lsusb" command, but it doesn't create a network interface such as wlan1. "lsusb" command shows: -------------- Atheros Communications, Inc. AR9271 802.11n The USB wireless adapter is supported by the preloaded drivers of BT5r3 because... When I install "BT5r3 64bit GNOME" in a VM, it "automatically" detects my USB wireless adapter, so it creates a network interface as "wlan0". I had tried different ways that I had found in the internet but it doesn't seem to work for me. Some of the things that I've done so far: - at first I install driver ath9k_htc, do lsmod, modprobe, reboot PC etc... - didn't work for me - install also ndiswrapper... - didn't work either - airmon-ng ONLY shows the built-in wifi, NOT the USB wi-fi adapter. The built-in wi-fi is named "wlan0" by the HOST: Interface Chipset Driver wlan0 Atheros ath9k - [phy0] - I already upgraded BT5r3... - didn't work - in the end I found out that THERE IS NO NEED for the USB wi-fi driver installation because "BT5r3 in VM" automatically detects USB wi-fi adapter and creates an interface as wlan0. - meaning to say that upon installation of BT5r3, BT5r3 has the driver for this type of hardware USB wi-fi adapter. - I modify the file in the HOST /etc/udev/rules.d/70-persistent-net.rules - I used the same file in the VM that has the USB wireless info, then replace the HOST file - also try to renamed the HOST file built-in wi-fi "wlan0" to "wlan1", still no interface for USB wi-fi - let's say as wlan0 (I'm hoping that after rebooting, the HOST will create another interface for USB wireless adapter) - I also try to erase this HOST file then reboot PC, hoping that the new file that it will create has additional interface such as wlan1. How can I make my HOST "BT5r3 64bit GNOME" creates a network interface for my USB wirelesss adapter? Thanks. :)
  4. Well ive tried everything that i know (apparently not much) Used airmon-ng didnt show up ,iwconifg and nothing should up, i made sure it was plugged in swapped usb cables shows up on virtual usb and then nothing. I plug in my alfa 36h and bam works no problem. Should i down grade to BT5R1? Well anyhelp or pointers are once again appreicated thank you !
  5. I am trying to make a usb multipass with backtrack 5 r3 on it but have failed do to an error when booting bt5 up, i am using the latest version of grub (grldr) and no matter what i try i get this error (initramfs) Unable to find a medium containing a live file system [/CODE] my menu.lst is [CODE] color green/black black/green timeout 60 title BackTrack 5 root(bd) kernel /bt5/casper/vmlinuz file=/cdrom/preseed/custom.seed boot=casper text splash vga=791-- initrd /bt5/casper/initrd.gz [/CODE] can someone please help, i have looked through other posts regarding this but they seemed not to work thanks
  6. Just installed Backtrack 5 r3 after rocking Backbox for a while.. But when I fired up the pineapple today I seem to dont have any Internet sharing connection.. I did run ./wp3.sh And confirmed that I was connected to Internet on my wlan0 via Wicd I could not get an external ip, and when I tried to start Karma, my wifi connection got disconnected, here by throwing the Pineapple into a white could not connect page.. Pineapple is version 2.50 Any ideas please?
×
×
  • Create New...