Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '802.11ac'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. I've no idea whats happening here. I bough the AWUS036ACH wifi adapter. It sports the RealTek 8812AU chipset. anyways, like i said no idea, ill set the adapter to 802.11AC and prioritize 5Ghz band, run a internet speed test and get speeds like 16mbps down. Ill then set it to 802.11 a/n also prioritize 5Ghz band and get 66 mbps download. What the actual fuck? Whats even weirder is when i view my adapter through windows it shows 300mbps when using 802.11 n and like 620 for 802.11 AC. (Yes im aware my isp has bandwidth limits and i know i cant expect to achieve those speeds that my devices are capable of because of ISP bottle necking. And its not the router hardware limitation my router is a Archer A7 TPlink 1750AC.) Whats confusing me is why when i use 802.11 a/n im hauling ass. but when i use 802.11 AC im getting significantly less download speed? I dont know exactly where to look anymore. AC has just been SUPER finicky. It'll pop in a out of connectivity. ill have to disable and re-enable to get it to work, but even if i get it to maintain connection the speeds stay in that 16 mbps range. I dont understand i dont have enough knowledge to figure it out by myself please someone give me some guidance here. I've tried multiple drivers, with this chipset the ones from ALFA the ones from RealTek, the default windows ones, im just at a complete loss. it feels like something is bottle necking the 802.11AC protocol and i have no idea how to figure out where or why. And before someone suggests it im gonna hop on the router and see if i can update the firmware or something. but if anyone has any other suggestions or ideas please let me know. thanks
×
×
  • Create New...