Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '404'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. I can't install any turtle modules, or update my lan turtle due to a wget error; "not an http or ftp url". When I go to the pages, they 404. When trying to update the turtle: When trying to update modules:
  2. Hello pineapple community. I'm having trouble with my mark v dnsspoof. I wrote my own html that pulls credentials from a form and posts them up to a PHP function located in a separate file. Flow looks like this: Index.html redirect >> main.html >> form >> login.php(data logged) >> redirect >> back to main.html. The idea is that the page loads, which once spoofed it does very nicely. But then I push the submit button, the information posts to the PHP and I get a 404E. Everything is there in html but once directed at any .PHP it 404E's. I fallowed the phishing tutorial and fallowed every step, but for some reason I keep getting the 404E. I'm thinking that PHP isn't installed correctly but I'm kind of new to this and have no Idea what I'm doing wrong. Any help would be greatly appreciated. Thank you.
×
×
  • Create New...