Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3g network configuration'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 2 results

  1. On the older Tetra i could use my Sierra Aircard modem out of the box. When I made a SSH connection to the Pineapple Tetra and ran ifconfig -a then i could see it as wwan0 I only had to vi /etc/config/network option ifname 'wwan0' # add this line under wwan and vi /etc/config/dhcp option ignore 0 # set this under under wan Then it worked. But here on the Pineapple VII i cant see the card What opkg update && opkg install xxx do i need ? I cant find kmod-usb-net-sierrawireless kmod-usb-serial-wwan kmod-usb-serial-sierrawireless kmod-usb-serial-qualcomm or anything that would make the card work ( like opkg list|grep -i sierra ) Any hints ?
  2. Greetings; I have an issue with the LT. i have the settings set as per the tutorial from Darren. I connect well to the LT 3g on my remote network via 3g but i cannot access any computer on the local network,, vould anyone who has had a similar issue share his/her solution. I have had several communications with Darren who hasn't been so helpful. Attached are the settings of my LT and local network. Kind regards Greetings Darren; I have setup the LT to access the remote LAN through Autossh, Php meterpreter and openvpn which are all working. And am accessing while connected over 3g. Attached pleased find the settings as you asked and my remote network ipconfig. Kind regards. Sent: Tuesday, March 12, 2019 at 8:32 AM From: "Darren (Hak5)" <support@hakshop.zendesk.com> To: Mikogo <mikogo@email.com> Subject: [Hak5] Re: Lan turtle 3g settings ##- Please type your reply above this line -## Your request (63755) has been updated. To add additional comments, reply to this email. Darren (Hak5) Mar 11, 22:32 PDT I'd be happy to help but I need a little more information on what's going on here. Can you please detail your network environment, how you have the LAN Turtle setup and how you're accessing its shell. Are you accessing it from SSH while directly connected over USB, over 3G, over the LAN? Can you also please provide the output of the commands you are attempting to run, as well as the output of the "route" command and "cat /etc/config/firewall" and "cat /etc/config/network" Best regards, Darren config_firewall.txt config_network.txt ipconfig _all.txt route.txt
×
×
  • Create New...