Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '2.6.x'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud CĀ²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 3 results

  1. SSLsplit + Module Working on the latest firmware > v2.5.4 Package / IPK (For advanced users): You can now find SSLSplit v0.5.5 on my github repo. šŸ˜‰ It's been compiled for the latest firmwares, and is working flawlessly for me, on both my Nano and Tetra! šŸ™‚ Manual installation of the package is for advanced users. The Module: I've also created a fork of the original SSLsplit Module, that you can find on a separate github. repo: https://github.com/adde88/SSLsplitNG It's been modified to install my package, and should work on firmware versions > 2.6.0 Module Instal
  2. Hi, im currently running the 2.6.2 release on the Pineapple Nano, and im trying to configure the RT5370 (MT7601U) wireless adapter (the one recommended for the Nano at the Hak5 website) with no luck. The adapter get recognized by the Nano but the wlan2 interface does not appear. I tried updating the dirvers via opkg, but thay are all up to date. If someone knows how to solve it that would be great. lsusb: Bus 001 Device 006: ID 05e3:0745 Genesys Logic, Inc. Logilink CR0012 Bus 001 Device 003: ID 0cf3:9271 Qualcomm Atheros Communications AR9271 802.11n Bus 001 Device 005: ID 148f:7601
  3. Hello staff/dev's/enthusiasts I have lost hope for the nano 2 years ago after i couldn't get it to work but then a few days ago i saw there were a LOT of updates so i decided to update, and see maybe my issues were fixed. so it tool me 30 min to get it connected and then i downloaded the update trough the web interface. this is where everything goes Banana's, i can no longer see a network interface from the nano on my windows machine, after a few restarts i gave up and tried doing it from the access point, it won't give me a valid ip address so i still can't access the web interface
×
×
  • Create New...