Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'modules'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

  1. Frontend for autossh. In development Released - View/edit autossh configs - start/stop/enable/disable - create ssh key pairs - adds remote server to known_hosts https://github.com/audibleblink/autossh
  2. Ok so I'm kind of sad right now. I figured the Nano would have been like the original, with the ability to get modules and everything. I had no idea they would have to be rewritten. Anyways, I guess my question is: are modules that were available for MKIV going to be available eventually for the Nano? I've seen Evil Portal so far, but (no offense to the dev) I'm not really looking for that. I would love to see reaver and aircrack-type modules. I was so excited to be able to use reaver. I'm a big fan of pen testing (but i am still new to the area). I love working in Linux (i just started using Kali, but I've been using Mint previously). Another quick question too about my nano being connected on my laptop. I use a Bootable USB drive to run Kali. Not sure if that matters, but i finally got it to where i can have my wifi connected to my computer and my computer connected to my nano, but my computer doesn't seem to want to share my connection to the nano. I've done as much research as i could from these forums and have tried multiple IP combinations. My home connection to my wifi router is the generic 192.168.1.1. And the default for the pineapple I'm assuming is 172.16.42.42. But is that the pineapple IP or it's gateway? There's a couple 172.16.x.x IPs I've seen now and one is .42 and one is .1 so does the nano have a gateway? Or is it my ethernet port that is the gateway? Also, the default in wp6.sh for my computer's IP (Host IP) is a 172.16.x.x....why? I'm running a 192.168.x.x network on my router. Is that just the way pineapple sees me cuz of the gateway? My port for the direct connection usb connection is eth1 i believe. But there's also an eth0, which i have no idea why i have a virtual ethernet port. Probably has to do with me being on a USB-run Kali. But the default when i run wp6.sh is eth1. But when i change it to eth0 it stalls on me and nothing happens. So I've tried a bunch of different combinations between IP addresses and eth ports. At least i know my wireless port is wlan0 lol (Also i just thought about this, i do have a USB hub which connects up to 4 USB 3.0 connections, and i am running both the pineapple and Kali through that hub, which leads to the same usb port on my laptop. ..hmmm maybe that's a problem. ..) Anyways, sorry for the long read, i would just appreciate any help i can get. It works fine when i tether into my phone though. No problems there....just a drag i can't run reaver :'(
  3. I am completely unable to install exploits of my own or those downloaded from https://www.exploit-db.com in metasploit and went through the instructions set in this link:https://github.com/rapid7/metasploit-framework/wiki/Loading-External-Modules and all I get after i reload the modules in metasploit is "Failed to load module:........" I have entered in all of the correct file names and locations, and i just cannot think of anything else that could cure this solution. I have even tried copying the files to the parallel spot in the metasploit-framework file, I have tried everything I can possible think of. In short, the msfconsole will not recognize the new module path that I have created through the exploits folder in the .msf4 file, no matter what I try. I have tried reloading the modules, updating the msfconsole, etc. and whenever I tell the msfconsole to show me the new module path all I receive is an Invalid Parameter response and the number of exploits remains the same as if I had never created the new module path. Am I missing any steps to install exploits into metasploit??
  4. Would this be possible? I can see how it would be, but i just wanted to see if one of the DEV's could confirm the complexity of it. It seems simple enough, i think... Find and run the commands that the HTML/JS ui calls, wait till it executes correctly and exits, then execute the next module fetch/get command, wait till completion, so on so forth. For my purposes, a simple static script would work fine. But it would be nice if it could somehow parse a list of availible modules, their install scripts/commands, etc and then prompt the user to choose which modules they want, and then the user waits, presto. If someone could just point me in the right direction and/or get me started, i could in theory have it done fairly quickly ThunderMoose
  5. Hey Folks, I have been pottering around trying to get the USB to work as external storage. I managed to get there in the end but in the process I have some installed modules that will not uninstall when clicking on the 'Remove' button. I have rebooted the Pineapple and inserted each of the 3 USB devices I was testing with but nothing I do remove the installs. I also noticed that when trying to install some of the modules the Pineapple would hang for ages doing nothing (powered with 3rd party battery pack). I'm wondering I there is a way to manually delete the module files or reset the Pineapple somehow. Appreciate any help you can offer.
  6. I really like the way Petertfm worked the random roll mod. Was wondering if anyone has interest in putting a similar style mod together with various phish pages? I'm not much on the sh but would be willing to learn and assist in creating such a mod? R/ Z**
  7. everyone keep posting about there new modules but from where can i download them ? i really want to use them with my pineapple but seems hard to download them
  8. I really would be a nice feature to keep /www/pineapple/modules/moduleList after a firmware upgrade. So you don't have to "reinstall" all infusions again after a upgrade. Besides the modules are still installed on the usb, but moduleList is wiped when upgrading. Or create a checkbox system for the available infusions, so you can install multiple infusions at once ;)
  9. What about a extra navbar beneath the existing one, for pinned modules? :) Maybe with a delicious yellow infusion bg color :P Pins on the existing navbar looks a bit cluttered when having a lot of them.
  10. Is there any guide for writing ar wifi pineapple module or maby a base templete?
  11. I see the list of modules on www.wifipineapple.com, but where can I download them? I see in Telot's instructions for sslstrip that he says "opkg update opkg install sslstrip" Is there something comparable for each module that I can opkg within the Pineapple ssh session to get modules? Does the name here http://cloud.wifipineapple.com/index.php?currentModules match the name that I should opkg install? Thanks!
  12. I have formatted and setup my usb drive for use with the Mark IV, when i install modules to the USB storage and then attempt to run the module it displays a blank page with a link ending with redirect.php so none of the modules I have installed work. Please help!!! :)
×
×
  • Create New...