Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • Plunder Bug
    • Bash Bunny
    • Signal Owl
    • USB Rubber Ducky
    • Packet Squirrel
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Shark Jack
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 57 results

  1. I'm relatively new to owning a wifi pineapple nano and I need help, I can get people connected to the pineapples fake ap but now I want to rickroll them. I think I need to be using the DNS spoofing module but I'm not sure how. Please help :)
  2. Ok so I'm setting up my nano and I've done the whole setup process which went fine but now I'm to the bulletin update and I can't get it to find my wifi. I've discovered that if I disconnect the pineapple from the USB then refresh the internet it works just fine. So there is something that I'm missing "something that I neglected to do "clearly."" I'm using a 2018 MacBook Pro Also I might add that I'm a complete green hat newbie at this. I'll be starting a Hunt program very soon and I'd love to add the nano into my arsenal of tools. Again to recap I've connected the nano to the MacBook with both USB's then followed the setup process which went smoothly "or so I thought" but now that I'm on the dashboard the bulletin will not refresh do to an error of no internet connection. when I disconnect the nano from its USB then the internet works fine. When I plug it back in nothing works again. I'm sure this question has been asked so if you know the page the thread is on that would be great. Otherwise some advice would be very nice. Thank you, N.
  3. I am trying to set up my Pineapple on Kali Linux by running the wp6.sh v6.5 script and after a long time trying I finally figured that the default gateway should be set to 192.168.0.1 and I no longer got error messages when I hit C to connect. But imagine my surprise when I when to my Pineapple and I got the "Error connecting to WiFiPineapple.com. Please check your connection."
  4. Hello Guys! I've just received my Bash Bunny and need some Help. I've updated it already and want to use the Document Exfiltration. Can someone explain it step by step, what I've to do? I want to exfiltrate PDFs and .docx from a computer and/or from a USB stick plugged in a computer. Is this possible? Please HELP
  5. I've been trying all day to fix my bash bunny, but nothing seems to work. I've been trying all kinds of payloads on the GitHub repo and even making one my self. The issue I'm having is that the bash bunny won't do anything when I plug it in, but it's still recognized though. Keep in mind that I got my bash bunny yesterday so I'm not good at managing it. So if you think I'm making a beginner mistake Just go ahead and tell me. Hope you can help me, thanks!
  6. So I have my wifi pineapple set up and everything, I need to install wp6.sh for wifi sharing. So I do the command wget wifipineapple.com/wp6.sh. It installs I do the chmod +x wp6.sh, then I ran the application ./wp6.sh. It comes up with a menu for many options. I do guided install then it tells me y/n for 3 things I do y for all of them. Then I hit c to continue with current settings. It says travel to the website for wifi pineapple. But up above it says this SIOCDELRT: no such process and right below it says, eth0: Unknown host I am running on kali linux. thx, Cameron ps, the bulletins don't load.
  7. So ive been trying to run ducky script in a bash bunny payload but as soon as it hits the ducky script it stops. LED SETUP GET SWITCH_POSITION ATTACKMODE HID LED ATTACK RUN WIN notepad.exe QUACK DELAY 300 QUACK STRING (\___/) QUACK ENTER QUACK DELAY 300 QUACK STRING (='.'=) QUACK ENTER QUACK DELAY 300 QUACK STRING (")_(") QUACK DELAY 300 I cant figure out the problem
  8. Hey guys, I am new to the whole forum thing. I am curious on how to use the VPN payload with my packet-squirrel. I bought NordVPN a while ago, they offer the following files to connect ".crt with .key" and ".opvn". Though I am clueless on how to use these files, I tried copying the ".opvn" to the configuration file. I am sure I am doing this wrong, but I want to learn. I know how to use these files on Linux but not so much with the Packet-squirrel, what should I do? Edit: I have read the documentation, before that comes up thanks.
  9. Guys I downloaded all the 3 tools in the forum but I don't know if they are installed or not and by the way non of the payloads are working
  10. for some reason when i ssh into my bashbunny i noticed my tools folder looks odd along with the layout of the rest of the bashbunny and now for some reason i cannot install tools when i place something in the tools folder and attempt to install like i normally used to nothing happens and what i placed in the tools folder stays i tried doing a factory reset yet i still get the exact same results and im still unable to install any tools like impacket or responder
  11. I have not had any success with my bash bunny since I bought it on the day it launched. Install tools has never worked, no matter what workarounds have been posted to try. The payloads dont execute properly with the exception of a couple ducky payloads that executed a few times with issues. Now even the ducky script payloads fail to respond. I get no lights at all when trying to run the install tools payload. I would like to speak with someone about a replacement. This device has never worked and it does not behave at all like the readme files state it should. I fought with it so long that I just set it down for a few months and picked it back up again today. Still its a whirlwind of fail. Please help me out here. I was so excited about this platform that I bought it on day one. I believe there is just some issue with the specific device I received. Any help and guidance is greatly appreciated!
  12. Hello. I have installed all languages and all of seb's tools. Not a single credentials payload has worked for me. Wificreds, browser creds, mr robot, etc.... I have had, out of every category i've tried, one payload work. Am i doing something wrong? All files are in switch1/switch2 that need to be. Thanks for all responses.
  13. I NEED HELP , TRIED UPGRADING NEW FIRMWARE TO MY BB THAT I GOT TODAY & NOW IT DOSENT WORK AT ALL !!!!! , it blinks green then nothing , dosent even show uo into my drivers anymore after trying to upgrade to 1.3 ......
  14. Hi guys i'm new here and after a month i finally managed to receive my pineapple nano, i finished the configuration and everything it's ok. I have a question regarding the clients counter, i just connected my imac and my phone to the wifi network created with the pineapple nano and everything seems to work like a charm (internet connection included) except that i can't see on the dashboard any client connected. Do i have to check some kind of option? thanks :)
  15. So the other week I posted TWO threads about my Pineapple Nano and Tetra. I have not recieved much information on the posts from anyone. I am just wondering why nobody is able to give me an answer for the fact neither of my devices are capturing clients? I have watched the YouTube vid by Hak5 on "Going from prime to primeap" - Where he shows you adding the MACs to the Pool, also adding the SSID to the pool, enabling deamon and every check box, and then deauthing everyone off the network... The deauth DOES NOT WORK. And I am not receiving ANY clients?
  16. Hello guys. So I have just followed this guide to set up my lan turtle over wifi so I don't need to plug it into the ethernet to set it up/update/etc https://www.youtube.com/watch?v=11qAQ3X71X0 I do this on my Kali machine (So I can open up the turtle.sh file) I follow all the steps... it works fine... I can even ping google... But as soon as i unplug the Turtle, and plug it into my Windows PC... All that change and config gets deleted.... I cant access the turtle.sh to set it up on my windows PC either because you cant open bash scripts in powershell And now when I RE-PLUG it back into my Kali to do all the ./turtle.sh again... It wont ping google now??? I follow the step by step, run the bash file... Set up my default gateway... And then when its all done and says "happy shelling" it no longer pings google???? Do I need to do a hard reset?
  17. Hi everyone! I'm new to the pineapple, about one week new; and I've been having a lot of fun so far. Ive been going mad this evening however. I've be learning to use PineAP and once I start it up the Pineapple crashes within about 15 minutes max. I did some googleing and I haven't found anyone else with this issue. Additionally I've tried resetting to factory settings, but the issue persists. Really hoping someone can offer some advise.
  18. I just booted up and started using a WiFi Pineapple, and I have successfully collected some SSIDs and am broadcasting them, but I can't connect clients to it automatically, even if I deauth them. When I look at available networks on my phone, I see the spoofed networks appearing twice. I can only assume that this is because the pineapple is duplicating the networks instead of stealthily replacing them. Does anyone know why this is, and if there is anything I can do about it? Note that the network is secured, if that makes a difference.
  19. Hi, I bought the bashbunny when it just came out. Now when I try to use it, it won't start up at all. This is happening in arming mode as well as either switch. Physically, nothing appears to be wrong with the device, but plugging it into several computers, my phone and a wall adapter are all yielding the same results, nothing... does anyone have any ideas on this?
  20. Sorry if this is already been covered, After my firmware update on my Bashbunny no matter where i put the switch it will always open as arming mode. In switch 1 and 2 if a payload is in there it will still try and deploy the payloads but it will also open up the bashbunny as if it was in arming mode. Just wanted to make sure this is ok or if i need to get it back to factory. Thanks in advance.
  21. Firestorm

    Help

    I have som problem with my Bash Bunny. who can I change my keyboard language
  22. Apparently I've tried to update to 1.1 incorrectly. It has a solid green on startup then it turns blank. After three times it goes into recovery mode I am assuming. Then once there it blinks red for a while. Then it turns blank again. I've waited ten minutes tried to replug it in assuming something went wrong it it was done. But it never blinks or goes solid green or blue after the red blinking. But just now It was blinking red then started to alternate red to blue. Now it's blank again, I will wait another fifteen minutes before I try anything else. What exactly is going on? I am assuming it's either trying to recover then flash. I moved the upgrade contents to the root file system. I don't know exactly what went wrong. Easier way to understand the problem: Plug In > Solid Green > Blank LED ........ Ten minutes has passed.... Replug In > Solid Green > Blank LED ....... Ten minutes has passed.... Replug In > Solid Green Blank LED ...... Ten minutes has passed.... Replug In > Blinking Red > Couple of Minutes Passed > Blinking Red . Blinking Blue . Blinking Red > Couple of Minutes Passed > Blinking Red > Couple of Minutes Passed > BLANK LED!!!! Ten minutes has passed... Replug In > Solid Green > Blank LED Every time it tries to recover then it will try to boot three times and try to recover again. It will never fully boot up nor will Kali recognize the file system or that it's plugged in.
  23. Hey guys? I have been trying the executable installer and usb exfiltrator for bash bunny but it's not working. The only payload that is working is the quickcreds payload. Is it because I installed the tools that the executable installer and usb exfiltrator are not working? I made sure that the "d.cmd", "e.cmd" and "i.vbs" files are in the ROOT of the the bashbunny and the "payload.txt" is in the "switch1" of the Bash Bunny. What is going on? Please help.
  24. Hello, I've trying restoring my BB twice and nothing has worked. It's stuck with a blinking green led (booting) on switch 1. The current payload is a simple two liner: #!/bin/bash LED R B But the light remains green.
  25. Hello, I just received my WifiPineapple Elite edition in the mail today and i am having issues setting it up. I run my Kali 2.0 through virtualbox and it is setup with a bridged connection. I've added the WP to the list of USB devices in the VM settings. I run the wp6 and do the guided setup, confirm my default address as 10.0.2.1, confirm eth0 is my internet connection, then confirm that eth1 is the pineapple. I look at my network connection and it shows both eth0 and eth1 are connected. My ip to eth0 is given as 10.0.2.100 and eth1 is 172.16.42.42. When i select "connect using saved settings" in the wp6 script, it says it is "detecting wifi pineapple" and just hangs there, throwing periods for dayzzz! I cant ping 172.16.42.1 either. Anybody know whats going on? Thank you.
×
×
  • Create New...