Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gateway'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 4 results

  1. I've set up an OpenVPN Server on my VPS with OpenVPN Road Warrior Installer. How does one configure the client.ovpn to act as a gateway? Like mentioned in this Youtube Tutorial. I know how to configure this in OpenVPN Acces Server, but I don't want to replace the Road Warrior Installation with OpenVPN AS. Thanks in advance, Dan
  2. I can use wlan0 and pass through to br-lan as the default gateway but I cannot get the wlan1 to work. Current setup is: Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface default 172.16.42.42 0.0.0.0 UG 0 0 0 br-lan 172.16.42.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 br-lan I can enter in the Web UI for the default route: 10.0.1.5 WHICH is the wlans IP address, not the gateways IP of 10.0.1.1 which it wont accept. Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface default 10.0.1.5 0.0.0.0 UG 0 0 0 wlan1 172.16.42.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 br-lan when I first booted and setup everything I had entries for both wlan1 and br-lan and just changed the default route, which worked but I haven't been able to get it working sense. Ive rebooted several times, reset the wireless. I'm running Firmware Version: 2.0.3
  3. Hi, I hace actually a problem for use arpspoof in broadcast to my gateway ( arpspoof -i eth0 192.168.0.254 for example).When I start this command I don't have nothing but if I try to launch this command in Backtrack 5 R3 all work perfectly.... I have already reinstalled my Operation system (Kali) What is a problem? Thanks you
  4. Hey! I'm trying to use 2 pineapples to provide wifi for two storeys of the same building (office with roundabout 10-15 persons each). I got them configured, they have access to the internet but they don't relay it to their clients (be it eth or wifi). Any clients connected to a pineapple can ping the pineapple only. traceroutes fail right after the pineapple (tried this for Macs and Win7/8-machines - also for an android phone - except for the traceroute-part of course). - I tried to correct the config files (/etc/config/ network, dhcp, wireless, firewall) - I tried to leave wide open the firewall (which isn't installed on a pineapple, if I understand correctly) - I flushed the iptables (iptables -F) - I tried setting the route: route add default gw 192.168.178.1 to no avail, even with a couple of restarts (barring the iptables which would be reestablished if I understood correctly). I tried a search, but except for this Post of computerchris I couldn't find anything. As I don't have any linux-machines at hand I couldn't start the wp4.sh-file from anywhere and the first of the iptables commands in the quote would give me the error that I may not use the -s parameter twice. The pineapples are connected to a switch (netgear) via ethernet, which in turn leads to the router (192.168.178.1 - 192.168.178.0/24) which also functions as a dsl-modem (Germany - Fritz Box 7390) and a wifi-router (I wanted to install the pineapples to give the network a cleaner layout and have the dsl-modem not do everything - well and also to play around with the pineapples whenever there is a chance ^_^). They can ping to anywhere in the internet, as well as to the dsl-modem. Also they can be reached from any station connected to the dsl-modem (being the wifi-router as well) or connected to the pineapple itself. Because I want to use the pineapples with only the ethernet-cable, I switched the devices in the network-config-file so that wan would lie on the poe-enabled port. The pineapples are supposed to connect to the dsl-router via dhcp and distribute via wifi and the former wan port; 192.168.177.0/24 (SVR6) and 192.168.176.0/24 (SVR5). I just received the devices and I tried all day to get them running. I am quite desperate. They run on 3.0 (SVR5) and 2.8.1 (SVR6 - I had to flash one of them as it almost bricked and then would not react to any changes in the config files). Both have the exact same problem. Albeit flashing the iptables and setting the routes I only tried on one of them (SVR5). I will post the config files at the end of the post for one of them (SVR5) and also attach the zip-files with the config-folders of both: SVR5.zip SVR6.zip Here a little map: Internet | DSL-Modem 192.168.178.1 | Switch | \ SVR5 SVR6 192.168.176.1 192.168.177.1 | \ clients clients I would like to configure them correctly - in order to have the clients get throught to the internet - to have a deeper understanding of the inner workings of openwrt and the pineapples I don't get anywhere on my own anymore. Please help and inform me about my mistakes. I am eager to learn =D contents of /etc/config/ network wireless dhcp firewall
×
×
  • Create New...