Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dfu.get_status()'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • Hak5 Gear
    • Hak5 Cloud C²
    • WiFi Pineapple Mark VII
    • USB Rubber Ducky
    • Bash Bunny
    • Key Croc
    • Packet Squirrel
    • Shark Jack
    • Signal Owl
    • LAN Turtle
    • Screen Crab
    • Plunder Bug
  • O.MG (Mischief Gadgets)
    • O.MG Cable
    • O.MG DemonSeed EDU
  • WiFi Pineapple (previous generations)
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • WiFi Pineapple Mark V
    • WiFi Pineapple Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapples Mark I, II, III
  • Hak5 Shows
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Projects
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Enter a five letter word.

Found 1 result

  1. First of all I'm working with a backtrack 5 VM through parallels. Been working on this for 14 hours straight, so I'm desperate. I built my own ubertooth, checks out fine. flashed the bootloader onto it just fine too. Now i'm working on flashing the bluetooth_rxtx.bin file onto it using ubertooth_dfu but I keep getting the following error: No module named core Traceback (most recent call last): File "ubertooth-dfu", line 318, in <module> print dfu.get_status( ) NameError: name 'dfu' is not defined. [/CODE] The command I use: [CODE] python ubertooth-dfu write bluetooth_rxtx.dfu [/CODE] bluetooth_rxtx.dfu is in the same folder as ubertooth-dfu. I've also tried flashing .bin, .hex, and all the rest of the stuff I can find. I have the device in DFU mode with the only method I can, bridging pins 1 and 3 with a paper clip. Seems to work just fine as everything lights up to show DFU mode. If anyone has the SLIGHTEST idea how I might could fix this, I'd be ever so thankful. And to the person who helps most/gives me a fix is of course the $20 bounty, if allowed on the forums. I've tried everything i can on both mac and backtrack 5 linux, seems like I've got everything but one small detail. Thanks in advance for any and all replies! -alphax
×
×
  • Create New...