Jump to content

Jacoxl

Active Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jacoxl

  1. Please ignore, after restartingthe process about 14 times i managed to get to the setup and im in now😁
  2. Hi Chrizree, so i managed to get past the firmware update some how, but now im stuck on the press and hold button for 4 sec to verify my device, this seems like it should be a seemingly easy task but it is not working 😱 what am i doing wrong here...
  3. Good Morning Guys, i got my Pineapple Mark vii this morning and wanted to set it up via wifi, i was able to connect to the wifi SSID and i still am but wen i navigate to the IP and port it is stuck on the screen where it is prompting for the setup mode with or without wifi. When i initially turned it on it asked for a short pres without wifi or 4 seconds with wifi. unfortunately my finger slipped so instead of it being a 4second pres it was a quick one. as i don't have the correct USB Ethernet adapters i cant get into the Pineapple via cable. is there a way to reset the device without needing a cable so that i can restart the setup?
  4. Actually, i just figured it out, i had to stop the services and rerun the command to set up the https, it is working now ubuntu@ip-xxx-xxx-xxx-xxx:~$ sudo ./c2-3.1.2_amd64_linux -hostname cloudc2.mydomain.com -https [*] Initializing Hak5 Cloud C2 v3.1.2 [*] Hostname: cloudc2.mydomain.com [*] DB Path: c2.db [*] Validating License [*] License Valid [*] Running Hak5 Cloud C2
  5. Hi chrizree, once i run the command to set up https i am expecting the cloudc2 server to be available via https but it is not, i have my DNS A record in place and i am not getting any errors when i run the updated command. The Command i ran to setup the SSL was: Original Command From the Video: Sudo ./c2_community-linux-64 -hostname mydomain.com -https My version: Sudo ./c2-3.1.2_amd64_linux -hostname mydomain.com -https The output after running the command is : ubuntu@ip-xxx-xxx-xxx-xxx:~$ ./c2-3.1.2_amd64_linux -hostname cloudc2.mydomain.com -https [*] Initializing Hak5 Cloud C2 v3.1.2 [*] Hostname: cloudc2.mydomain.com [*] DB Path: c2.db
  6. Good afternoon Guys, i have just installed Cloud C2 on the lightsail platform based on the hak5 youtube videos based on the first video i was able to install without any issues and i can access the web interface via the public IP. i am now trying to setup the SSL based on the second Video Hak5 2702, based on the screenshare the commands does not work as i suspect it was created on a previous version of the platform, i have tried to alter the command based on the LS output but was not able to get it working. any assistance would be greatly appreciated and then once this is working i definitely need help with the start on boot as i tried to set it up, i did not get any errors but it also did not work when i rebooted the instance to see if it auto started. After installation i got the below Copy the below setup token to browser http://xxx.xxx.xxx.xxx:8080 [*] Initializing Hak5 Cloud C2 v3.1.2 [*] Hostname: xxx.xxx.xxx.xxx-listenip [*] DB Path: c2.db [*] Validating License [*] License Valid [*] Running Hak5 Cloud C2 the LS output was ubuntu@ip-xxx-xxx-xxx-xxx:~$ ls c2-3.1.2_amd64_darwin c2-3.1.2_armv6_linux c2-3.1.2_i386_windows.exe sha256sums c2-3.1.2_amd64_linux c2-3.1.2_armv7_linux c2.db c2-3.1.2_amd64_windows.exe c2-3.1.2_armv8_linux c2.zip c2-3.1.2_armv5_linux c2-3.1.2_i386_linux c2_setup_token.txt ubuntu@ip-xxx-xxx-xxx-xxx:~$ The Command i ran to setup the SSL was: Original: Sudo ./c2_community-linux-64 -hostname mydomain.com -https My version: Sudo ./c2-3.1.2_amd64_linux -hostname mydomain.com -https The output after running the command is : ubuntu@ip-xxx-xxx-xxx-xxx:~$ ./c2-3.1.2_amd64_linux -hostname cloudc2.mydomain.com -https [*] Initializing Hak5 Cloud C2 v3.1.2 [*] Hostname: cloudc2.mydomain.com [*] DB Path: c2.db
×
×
  • Create New...