Jump to content

Traxxas

Active Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About Traxxas

  • Rank
    Hackling
  • Birthday October 11

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    #hacking #gadgets #pentesting #hak5 #modules #scripts
  1. i think you can do it on the pineAP filthering section and them u can set the blacklist option on mdk4 module on.
  2. Perhaps what you need is to identify what type of RF the drone uses or if it is Bluetooth and in which channel it connects to make noise on that channel, there are several techniques to make noise on a transmission channel but they depend on how they connect.
  3. Hello @newbi3 , I have many problems with the evil portal module. At the beginning it was working great for me, but after creating a captive portal and trying to use others like https://github.com/JonnyBanana/Netflix_EVIL_PORTAL the evil portal starts to behave unusual. It began to create symbolic links that can’t be modify after deactivating the portal and leave them completely fixed, so you have to change them manually with the command ln -sfn. If you don´t make these manual changes the evil portal can’t start the web server and the captive portals. The truth is, I do not know to which files
  4. I downloaded the portals from this github project https://github.com/kbeflo/evilportals and also from this https://github.com/JonnyBanana/Netflix_EVIL_PORTAL however the problem that my pineapple presents is with the symbolic links that are they create in the www directory, which are created wrong or not modified and end up causing the evil portal to fail and the false Access Point working.
  5. Good morning, I hope you can get help from the developers. A few days ago I tried to create my own fake captive portal for a client based on cisco, copy the facebook-login files from the evil portal folder and edit them to modify the visual part since I really like how that portal looks, after activating it I began to fail the evil portal module, searching in the forum and thanks to the user M4R3K I was able to solve it through the command <ln -sfn modifying the symbolic links in the www folder since they pointed to deleted routes> however despite to solve that problem exactly, othe
  6. I got the same error M4R3K, i delete the EP file who cause the problem, but for me i still having the same issue i have a mark 7 and il try to reinstall the firmware, reinstall dependencys and evil portal again and nothing, somebody can help me pls?
  7. I have a similar problem a few weeks ago I installed the evil portal portals and everything worked fine, but today I started the server to prepare a new portal for a client and although the server starts the captive portal does not get up and when I press activate in any portal The library is never activated, please, does anyone have a solution?
  8. Maybe you can add nirsoft modules like ChromePass and use the command who make you a txt with all the passwords he get.
×
×
  • Create New...