Jump to content

TheUnk

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About TheUnk

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. yes and I did fix my bunny back to factory thanks!
  2. so I updated my bunny and it runs perfectly fine it runs payloads creates the folders for the loot of the payload I ran but there is never any loot there im using the library feature when you update the bunny which just gives you the scripts on the git for the bunny and I downloaded impacket, metasploit, responder, and gohttp and installed and made sure that wasn't the issue I even uninstalled and reinstalled them but that has not worked the problem im thinking is there is a typo in these scripts or there is a missing string that puts the loot into the folder does anyone have or know of any sc
  3. Update so i did a udisk reformat command in ssh which cleaned everything up on the bunny but my ssh is still missing everything when i LS is there any way to reformat the operating system to factory without wiping it?
  4. So heres my problem I just got my bashbunny today in the mail I updated it with the bunnyupdater.exe and installed responder impacket and all that good stuff but i accidentally deleted my original payloads folder because when i updated i got a new folder called .payload_repo and it was all the same stuff so i deleted the original and so i tried rebuilding the original payload folder from scratch realizing after it probably wasnt smart to do that but i can run payloads and they create folders for the loot in the loot folder but they dont capture any loot when i get a greenlight for all the payl
×
×
  • Create New...