Jump to content

RyanVanMass

Active Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by RyanVanMass

  1. @chrizree the original device.config file had the Ip of the server when i re-downloaded the device.config file it had the domain name for the web server, the new device.config works. Any idea why it would work with the domain name and not the server IP?
  2. Today I did a reinstall of CloudC2 and when after copying the device.config for the new C2 Server my Pineapple Nano will not show as online. Any help or guidance would be greatly appropriated
  3. Hi Everyone, I am beginning to do some reasearch on using the bash bunny on IOS devices and was wondering if anyone might know the anwser to a couple questions: Will the Bash Bunny work reliably on an IOS Device Can you use any lightning to USB adapter or do you have to use apples adapter Thanks in advance.
  4. I would imagine that if you left the VM running and the window open on the VM that it would otherwise i see it having the same effect of doing it on a physical machine. Only one way to know for sure and that is to try it
  5. My apologies i missed the pinned topic when i created this one i will keep it in mind for in the future
  6. Update You can configure the location of the recon.db file in the pineap file located in /etc/config then restarting the service
  7. Not in my experience you will do a firmware flashing as part of the set up
  8. i believe you have to leave the web page open for the can to run although i just checked and it appears that if you start the scan via an ssh session it will remain running when you disconnect
  9. Good Day everyone, I have been trying to figure out if there is a way to select where the pineap will save recon data to from the terminal and i was hoping someone might know?
  10. Has anyone else had issues with there nano crashing and rebooting almost instantly when starting an openvpn connection?
  11. Please Disregard i have gotten it working after a firmware recovery and setting it up on a different host for what ever reason it didnt like my Kubuntu machine
  12. I just got my Nano today and when i was in the middle of doing the firmware update it crashed and now i cant connect to it to finish the initial set up lsusb Bus 001 Device 017: ID 0b95:772a ASIX Electronics Corp. AX88772A Fast Ethernet ifconfig | grep enx00c0caa9958e enx00c0caa9958e: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500 ether 00:c0:ca:a9:95:8e txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 0 bytes 0 (0.0 B) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 120 bytes 23165 (23.1 KB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0
×
×
  • Create New...