Jump to content

drumshtick

Active Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About drumshtick

  • Rank
    Hackling
  1. Hi guys, My tetra will not boot with a portable power pack. I have tried different brands as well as the one advertised as working with pineapple tetra on the Hak5 store. It begins to boot (Flashing blue light) until it stops and appears to turn off. What is going on? faulty unit? Ok upon further testing Ive found that it does boot it just shuts off the LED indicator. With the lights off its still available for wiifi connection... Any idea whats going on?
  2. Hey guys, Just wondering how to shutdown the webserver running the web user interface from openwrt. I'm looking to free up some memory as I dont really use the web UI all the time. I tried: /etc/init.d/uhttpd stop got a no suck file error
  3. Was able to download the file on a secound atempt and noticed SSID with corrupted names as well as commands? some examples: /lib/libc-2 gÆisQÿJì)ͺ«òûãF|ÂTøèçvZ.c3É /bin/grep Kendraâs iPhone
  4. My SSID pool is not functioning correctly either. It works when I downgrade the firmware but as soon as I update the list goes blank. The counter is working fine but when I go to view any stored SSIDs it is blank and when I download the file I get an error saying some formatting error and a blank document. And my filter settings are both set to deny so it should not be the filter. Also noticed numerous problems wit 3rd party software on this update including PortalAuth, Site Survey and WPS
  5. Hey guys, Wondering if anyone could tell me how to manually install GUI packages. Currently a package I want to play around with is not working properly and it appears the fix is in the next version which has not been pushed to the official GUI module repository (The module drop down in the web UI). On the Tetra specifically.
  6. Hi all somewhat new with hak5 gear. I am having issues with portalAuth and cloning sites. I have tried all injection sets with various target sites and I continually get the same error. clone_error_01_59_55.txt Traceback (most recent call last): File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/portalclone.py", line 4, in from PortalCloner import PortalCloner File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/PortalCloner.py", line 12, in import requests File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/__init__.py", line 53, in from .packages.urllib3.contrib import pyopenssl File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/__init__.py", line 63, in load_module __import__(name) File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/urllib3/__init__.py", line 10, in from .connectionpool import ( File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/urllib3/connectionpool.py", line 37, in from .request import RequestMethods File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/urllib3/request.py", line 6, in from .filepost import encode_multipart_formdata File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/urllib3/filepost.py", line 10, in writer = codecs.lookup('utf-8')[3] LookupError: unknown encoding: utf-8
  7. Hi all somewhat new with hak5 gear. I am having issues with portalAuth and cloning sites. I have tried all injection sets with various target sites and I continually get the same error. clone_error_01_59_55.txt Traceback (most recent call last): File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/portalclone.py", line 4, in from PortalCloner import PortalCloner File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/PortalCloner.py", line 12, in import requests File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/__init__.py", line 53, in from .packages.urllib3.contrib import pyopenssl File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/__init__.py", line 63, in load_module __import__(name) File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/urllib3/__init__.py", line 10, in from .connectionpool import ( File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/urllib3/connectionpool.py", line 37, in from .request import RequestMethods File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/urllib3/request.py", line 6, in from .filepost import encode_multipart_formdata File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/requests/packages/urllib3/filepost.py", line 10, in writer = codecs.lookup('utf-8')[3] LookupError: unknown encoding: utf-8
×
×
  • Create New...