Jump to content

spsponger2

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About spsponger2

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Foxtrot - you want the debug log just pasted in a reply or can I email it? Want any other logs? Just let us know what we can provide to help you guys troubleshoot, we'd all like to see things fixed. Ugwaag - I'll have to try that, I definitely changed the log folder.
  2. Updated to 2.6.1, PineAP still won't start. Looking at top I can see the daemon running and using ~37% cpu, but it's not usable and eventually dies when you try and do anything. Running "free" still shows no swap...my sd card formats nicely now though, so I got that going for me.
  3. My Nano also shows the issue above with no swap space when running "free -m". Could that be the root of all our issues with 2.6?
  4. Ruh roh raggie....when I try to create a debug package I get: Retrieving /proc/cpuinfo /pineapple/modules/Help/files/debug: line 8: syntax error: unexpected redirection I debugged your debug script and it had a bunch of extra &s in it...I removed those and then it ran fine, attached. ============CPUINFO======== system type : Atheros AR9330 rev 1 machine : Hak5 WiFi Pineapple NANO processor : 0 cpu model : MIPS 24Kc V7.4 BogoMIPS : 265.42 wait instruction : yes microsecond timers : yes tlb_entries :
  5. Just got a Nano tactical and upgraded it to 2.6 and I can't even start PineAP. Strangely I was able to do it the first time but now it refuses to run. I've tried the factory reset as well as firmware recovery but no change.....u guys want any logs to help troubleshoot?
×
×
  • Create New...