Jump to content

ThePrestige

Active Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About ThePrestige

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. The customer service here is hopeless!! I contacted them with a few different issues and I got 1 response each time saying that someone will be getting in touch with me soon....then that's it. not a peep after that. TBH, Im not sure that they have a staff. It really bums me out. I realize some people here are noobs (which I am) and demand help (which i dont feel that i do) which im sure gets frustrating! I have tried on my own to fix the issue and scoured the fourms and Google for help but I have not been able to fix the problem. Just some sort of acknowled
  2. Sure thing! Thanks so much for taking the time to address this @Foxtrot! Please see below!
  3. Hey, so I'm just curious if my ssid pool (150 ssid's) is to big to broadcast?
  4. Just curious if this module is still supported? I have started the download a number of times and nothing ever happens. 😕
  5. Hey Folks, I recently received my wifi pineapple nano and I'm slowly starting to pick it up! However, when I plug in and try to use the RT5370 adapter that was included from Hak5 (not ebay lol) I do not see wlan2 show up in the Client Wifi. I tried another Alfa adapter that I use for another machine and that did work, i was able to see a wlan2 connection. My question is, do I need to install some sort of drivers for the included RT5370 to work properly? Here is the dmesg I get when I plug it in: [ 72.090000] usb 1-1.3: new high-speed USB device number 5 using ehci-platform [
×
×
  • Create New...