Jump to content

Mut4b0r

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Mut4b0r

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Wait for the the support team to get to you, After we spoke on IRC and went rhough the firmware recovery it seems like it may be a hardware issue. im sure @Foxtrot will be with you soon enough Ok. May be you know, how many time need support to reply?
  2. Hi guys! I have some trouble with my new pineapple nano: 1. Nano hasn't wlan1: root@Pineapple:~# ifconfig -a|grep wlan wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:8D:71:9D wlan0-1 Link encap:Ethernet HWaddr 02:C0:CA:8D:71:9D root@Pineapple:~# root@Pineapple:~# iw list|grep phy Wiphy phy0 root@Pineapple:~# 2. Nano can't use usb-in & SD-Reader: Dmesg before & after plug-in sd-card(any) and external usb wifi (rt5370) outout that: root@Pineapple:~# dmesg|tail [ 28.280000] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state [ 28.340000] device wlan0-1 entered promiscuous mode [ 28.360000] br-lan: port 3(wlan0-1) entered forwarding state [ 28.360000] br-lan: port 3(wlan0-1) entered forwarding state [ 29.310000] br-lan: port 3(wlan0-1) entered disabled state [ 30.280000] br-lan: port 2(wlan0) entered forwarding state [ 31.510000] br-lan: port 3(wlan0-1) entered forwarding state [ 31.510000] br-lan: port 3(wlan0-1) entered forwarding state [ 33.510000] br-lan: port 3(wlan0-1) entered forwarding state [ 44.180000] random: nonblocking pool is initialized root@Pineapple:~# root@Pineapple:~# lsusb Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub root@Pineapple:~# The problems started with the first launch. I tried to fix the bug: - Installed latest FW (2.4.3) - Installed 2.0.2 - Installed 2.3.2 - installed factory FW but nothing helped =( A few days ago I wrote in support, but they never answered me. Does anyone know how I can fix my nano?
×
×
  • Create New...