Jump to content

PineapplePrince

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PineapplePrince

  1. Hey man, this did the trick! SSHd into the pineapple, copy and pasted the code, then rebooted for good measure. The module works like a charm now. Thank you so much! I appreciate all the work you do!
  2. I keep getting the following error when trying to clone sites: Traceback (most recent call last): File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/portalclone.py", line 24, in cloner.cloneResources() File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/PortalCloner.py", line 155, in cloneResources stylesheet = parser.parse_stylesheet(style.string) File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/tinycss/css21.py", line 394, in parse_stylesheet tokens = tokenize_grouped(css_unicode) File "/pineapple/modules/PortalAuth/includes/scripts/libs/tinycss/tokenizer.py", line 20
  3. Hey all, I'm not sure if this is the right place to post or not. I just got my Pineapple tetra yesterday and I've been messing around with Evil Portal and Portal Auth. I can clone a site and get everything working in Evil Portal so far. My issue is that it doesn't redirect to the portal. You can connect to the pineapple but say for example I cloned gmail.com. If I enter gmail.com I won't go to the fake gmail, it will go to the real gmail unless I enter the IP of my pineapple. Is there a way to get it to redirect? If this is the wrong area I can remove this post.
×
×
  • Create New...