Jump to content
Hak5 Forums

Virgula

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Virgula

  • Rank
    Newbie
  1. I did root@Pineapple:~# wget -qO- https://raw.githubusercontent.com/adde88/sslstrip-hsts-openwrt/master/INSTALL.sh | bash -s -- -v -v and then cd /usr/share/sslstrip2/ beacuse I haven't an sd external card but : -ash: cd: can't cd to /usr/share/sslstrip2/ and if I want to see the directory I do cd /usr/share/ && ls but no directory named ssltrip2 exists p.s i have already an installed version of ssltrip from pineapple modules
  2. Virgula

    [Official - Not yet released] SSLstrip

    I'm trying to configure out an attack on my router... so I set successfully the attack and pineapple create the "free wifi " from wpa2 protected device.... Now I'm trying to use ssltrip to intercept passwords on https... and I connected my device to test this... I start ssltrip but If I go on an https site from my phone trying to access, ssl trip is still freezed on this moment forever and it doesn't work: Why? how can I resolve?
  3. p.s : sorry for my errors but I can't modify my previous post... Anyway, any help about this? I'll appreciate it
  4. Hello forum, I'm trying to create an ssh tunnel between my turtle and my ssh server (which I configured properly to avoid to buy a specific vps), so following the tutorial video... https://www.youtube.com/watch?v=uIdvvrDrRj0 instead to buy a vps I configured my own ssh server on parrot security os , also setting options with no-ip and ssh port it's 1986 already port forwarded on my router... So if I try to connect to my own "vps" using ssh from another terminal, connection works properly but also turtle seems to connect to my server , however autossh connection does not work I'll show you my configurations screens below (with comments)... p.s I added user called turtle to connect my turtle to my server ... what doesn't work is when I try to : ssh root@localhost -p 2222 from another terminal to connect to my lan turtle. screens: generating my keys (I repeat that I'm using te port 1986 because already port forwarded and it works , so it isn't the problem): https://imgur.com/sJ2tUBC as you can see my ssh server works properly... let's configure lan turtle... https://imgur.com/EpzLOuL i set host port and user that works as shown above https://imgur.com/7rtAQa7 These are the generated keys on server so I copied them with copy_key always in auto ssh configuration (are double because I generated them 2 times in order to test) https://imgur.com/pUj6eQv At least the ssh auto configuration (should be these based on my configurations but I don't understand if I save in a second moment appears strage characters like ' in "Port") https://imgur.com/UoKmcRP From another terminal I should be able to connect to lan turtle connecting to turtle ssh account and than on root@localhost but 2222 port seems not working and if I try for 1986 it appears root of ssh server and not of lan turtle..no turtle shell appears and no connection is successfully established.... I repeat that connection between lan turtle and my open ssh server seems work, anyway there is something wrong.... Is maybe because I have to configure some advanced options in the ssh linux server file (/etc/ssh/ssh_config) ? Help me , let me understand what is going wrong guys, thank you.
×