Jump to content

spyfly

Active Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by spyfly

  1. Okay I have it working now. I was just having a brain fart, trying to set the static IP adress on my WiFi insted of the pineapple so obviously it wouldn't work. Thanks for support.
  2. I'm on Debian so I'm afraid that can't be it.
  3. Thanks for the fast answer. I've tried what you requested (if I understood correctly) and unplugged the pineapple, hold down the reset buttom and plugged it back in. I keep holding it till I get a solid blue light. When this is done, I can see 'USB ethernet' connecting, but it never connects, also I can't see any new wifi signals. Same result if I just plug it in, without holding down the reset buttom? I'm not sure if the firmware ever was updated, I feel like the pineapple aren't even booting fully up?
  4. Hey. I got this WiFi Pineapple-NANO for christmas and I'm trying to get it set up correctly..I plugged it in, followed the instructions and started to update the firmware, the blue light didn't start blinking at all as I pressed upgrade, so I decided to unplug it and try again. Now when i plug it into my computer it blinks once, turns solid blue for about 3-4 seconds and then the light goes out. I have tried to follow the instructions on https://www.wifipineapple.com/pages/faq for firmware reset without luck. But I do realize I might be doing something wrong, as I simply go to my routers control panel as I browse to 192.168.1.1 I do have 'Bus 001 Device 018: ID 0b95:772a ASIX Electronics Corp. AX88772A Fast Ethernet' under lsusb so I know its recognized, but as far as I can tell it only recognizes it if I'm NOT holding down the reset buttom as i plug it in. Can anyone please tell me where I go from here?
×
×
  • Create New...