Jump to content

NazgulAngmar

Active Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NazgulAngmar


  1. On 8/20/2019 at 4:14 PM, Darren Kitchen said:

    Holding the button for 7 seconds will reset the password and network configuration to defaults. 

    Hi Darren, is there a way to do a factory reset to the Signal Owl? Thank you, best regards.


  2. On 8/11/2019 at 6:23 AM, imsplitbit said:

    My power went out during the initial firmware upgrade and now the owl just has a veeeeeeery slow red blink and no wifi is being presented.  Is there a recovery method?

    Hi imsplitbitI have the same problem, did you get back your Owl? I would appreciate any information that you can share with me. Best regards.


  3. On 9/26/2018 at 9:36 PM, thor-vath said:

    Out of curiosity what is your use case for broadcasting all SSIDs? Broadcasting additional SSIDs comes with overhead and the best practices I've read recommend keeping it to 3-4 or less.

    You can execute a Karma attack without publicly broadcasting all collected SSIDs, just enable "respond to beacons", "allow associations", and ensure your filter settings will allow the clients you want to capture.

    Hi, many thanks for your comments. The reason why I am asking is because in previous version the SSIDs broadcasting worked different, I remember that the broadcasting was continuous, but know it works only for a couple of minutes. Thinking on this, imagine that you are working in an assessment for offices inside a Mall, if you propagate continuously SSIDs regarding coffees, restaurants, etc. (catched in the Mall) to the people in the offices, you have more opportunity to trick them and catch their connections through SSIDs that maybe they don not have in their phones, this because you are propagating more SSIDs that appears as open networks (additional to the only open SSID that you can propagate configuring the Pineapple). Best regards.


  4. Hello, I don't know if I am missing something obvious but I have been working in an issue with my Nano, it start to broadcast the collected SSIDs but 2 minutes after it stops broadcasting, to start the broadcast again I have to go to the PineAP menu and disable the daemon, save setting, unselect all the options "Allow Associations" until "Broadcast SSID Pool" save settings, enable the daemon again, save settings and select again all the options and save, and it works again only for 2 minutes. I have been looking in the forum but I can't find something to resolve the issue. I have tried factory resets and uninstall modules. Any help will be very appreciated. My best regards.


  5. Hi, with version 2.3.0 I had an issue when connected my wifi card ALFA AWUS036NHA to access Internet. All the configuration done under "Access Points" was established to default, losing the configurations done for "Management SSID" "Management PSK" "Disable Management AP" and "Open SSID". It happened only the first time when connected the ALFA card, after reconfigure all the section, the configurations remains even using the ALFA card.


  6. On 1/6/2018 at 10:06 AM, Foxtrot said:

    Unfortunately we have been unable to reproduce this issue in our testing. A debug.log file generated by the "Help" module would be useful.

    Hello Foxtrot, this day I tested with a macOS 10.11.3 and browser Chrome Version 62.0.3202.94 (Official Build) (64-bit) but the results were the same. Recon stops at 10 or 15% and shows partial information, sometimes reach the 100% but freeze. I will look for ways to share logs and please help me to analyze them. Thanks for your time. Greetings.


  7. 6 hours ago, F1FORCE said:

    Still having issues here.

    -Associated clients dont not show up in the recon scan results. Tried multiple times. Same result after reboots

    -progress bar freezes at 100% and no scan results. Also same results after reboots

    I am using firmware 2.0.2 in combination with the android app / chrome

    Hello, I´m having the same issue with firmware 2.0.2. Tried multiple times, Recon shown partial information and stop at 10, 20 or 25% or freezes at 100% without information about clients. Regards.


  8. 9 minutes ago, TheLaughingMan said:

    so after uploading the 2.0.1 the open access point refuses any client connection.  any ideal or anyone else having the same issue?

    Follow the instructions of Foxtrot: "You will need to change the "Client Filtering" mode in the Filters module to "Deny". This is a new change in the firmware." Works for me. Regards.

×
×
  • Create New...