Jump to content

EgonSommer

Active Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by EgonSommer

  1. @Zylla

    Hi, I get after starting only the following error message.

     

    WARNING: IPv6 support disabled in Python. Cannot load scapy IPv6 layers.

    [*] Starting Wifiphisher 1.4GIT ( https://wifiphisher.org ) at 2018-07-05 18:49

    /bin/sh: nmcli: not found

    Traceback (most recent call last):

      File "wifiphisher", line 17, in <module>

     

      File "/root/wifiphisher/wifiphisher/pywifiphisher.py", line 638, in run

        engine.start()

      File "/root/wifiphisher/wifiphisher/pywifiphisher.py", line 318, in start

        self.network_manager.start()

      File "/root/wifiphisher/wifiphisher/common/interfaces.py", line 721, in start

        raise error

    pyric.error: [Errno 1] Operation not permitted

     

     

    Your .ipk packages I could install without problems. For testing I used a Wifi Tetra, do you need any more logs?

     

  2. @Zylla

    Hi, you were completely right. I've tried again with the latest firmware.
    Now everything works again.

    Thank you for your effort!

    I have another question. You work a lot with cross compiling to get the packages running on the OpenWRT or am I wrong with that?

    I can’t keep up with the cross compilation of “ptunnel” version 0.72. I always get the message that pcap.h file is missing. If I can’t find a solution, can I ask you again?

     
    
    

  3. 15 hours ago, Dave-ee Jones said:

    What exactly were you expecting?

    Serial into the Bunny and run your test script. It does save you time because you don't have to copy it to a switch, unplug the Bunny, plug it in again, wait for it to come back up and then run the payload..all to watch it not do anything because you forgot to end your if statement with "fi".

    Unless you have a bash emulator (not to mention, it would need the same modules as the Bunny) inside your text editor there's no way you can make it faster, sorry.

     

    Hi Dave-ee Jones,


    I thought of a "Bash Bunny emulator". Thank you for answering anyway.

     

  4. Hi, 

    is there a way to test my self-written scripts without changing the Bash Bunny mode? Or is there a way to simulate the scripts on the software side? 

     

    How do you handle this?

    Do you have any suggestions or tips?

    Thank you very much.

  5. 22 hours ago, sydlexia said:

    Hi,

    The following fixed the broken icon for me:

    sed -i '/<img class=\"module-icon\" src=\"\/modules\/ModuleManager\/module_icon.svg\">/ s///g' /pineapple/index.html

    Hi sydlexia,

    thanks for your tip. is working!

     

    • Like 1
  6. Hello,

    I tested again with the latest version (0.72). Everything works, is there a way to update the version on the Lan Turtle? I have adapted the configuration script, with my version you can set the password via the Lan Turtle GUI. Does a developer want to have the version to update them in the Hak5 Github?

  7. Hello,

    I wanted to use the authentication with the ptunnel.

    After setting the -x parameter, the following error message appears on the server.

    [err]: Dropping duplicate proxy session request.

    Without the -x parameter, the connection works without problems. My server is running version 0.72, how can I update the version on the Lan Turtle?


    Does anyone know this behavior with the -x parameter?

     

  8. Hello Just_a_User,
    Thank you for your answer.  Your tip with the other PSU I'll try tomorrow. A firmware reset sounds good, I will try too. The developers are represented in the forum, maybe they also have an idea ? If it is a bug or the like.

  9. Hello,

    I received my pineapple recently. After the setup I started testing the great features. After a short time, the pineapple just rebooted. I verified this in further tests,  mostly it happened after activating the PineAP function  (Allow Associations, Log Probes, Log Associations, Capture SSIDs to Pool , Beacon Response , Broadcast SSID Pool ) and a scan for wireless networks. The pineapple was connected directly to the original power supply during the tests. Furthermore, I was connected via USB to the ETH port. Currently I have the latest firmware installed on the device. To eliminate a problem with the installed plugins, I reset the pineapple. After that, I had the same behavior.

    Can someone reproduce this unusual behavior ? Is it a bug or should I contact the Hak5 support?

     

     

    Thanks in advance!

     

  10. Hello,

    I installed the Twin Duck firmware a few days ago. I used the Ducky Flasher for flashing, so far so good.
    Today I wanted to restore the original firmware, unfortunately without success. The Ducky Flasher reports
    "Error opening the file. Something went wrong with creating the memory image."
    What did I do wrong ? is there a chance to restore the Ducky?

    Thanks in advance
×
×
  • Create New...